Manchester United

Nem hinném, hogy Mourinho lesz Ferguson utódja - Schmeichel

Peter Schmeichel szerint nem José Mourinho fogja követni majd Sir Alex Fergusont a Manchester United menedzsereként. A dán kapuslegenda szerint nem tudása, sokkal inkább magatartása miatt eshet el a portugál a Vörös Ördögök irányítói pozíciójától.

Talán nem ő lesz Ferguson utóda. Nem hinném, hogy a klub mindennel elégedett lenne, amit Mourinho csinál” – nyilatkozta a csaknem egy évtizeden át (1991-1999) a United kapuját védő szőke óriás. „Nagyszerű kiválasztott lenne edzői kvalitásai miatt, de szerintem a klubnak nem tetszik, amit a pályán kívül tesz. Láttuk ezt már a Chelsea-nél, az Internél és most a Real Madridnál is. Nem képes több mint három évig egy helyben maradni.

Schmeichel természetesen a Real Madrid és a Manchester United BL-összecsapásáról is kifejtette a véleményét. „A Manchester United legjobb formája kellős közepette játszhatja le ezt a mérkőzést, így nyerniük kell, mert remek szezont futnak. Ez a kettő a világ legnagyobb csapata; a Barcelona sem fogható hozzájuk. A Real Madrid és a Manchester United már száz éve uralja a futballtörténelmet.