Átigazolás

Szalai Ádám iránt a Lazio érdeklődik

Olasz értesülések szerint Szalai Ádám felkeltette a Lazio érdeklődését. A magyar csatár ügynöke egyelőre annyit közölt, hogy a római klub hivatalosan még nem lépett kapcsolatba vele.

SzalaiA lalaziosiamonoi.it hétfői írásában a magyar futball egykori mérhetetlen erejéről és dicsőségéről ír. Megemlíti az Aranycsapatot és azt sem felejti el, hogy válogatottunk az 1986-os mexikói világbajnokság óta egyetlen seregszemlére sem jutott el. Az oldal úgy véli, a magyar nemzeti tizenegy gyenge teljesítménye ellenére futballunk továbbra is termel tehetségeket, példa rá Szalai Ádám, aki ősszel a Mainz tagjaként 16 bajnoki mérkőzésen kilenc gólt szerzett.

Az olasz internetes oldal úgy véli, hogy a Lazio gőzerővel csatárt keres, mert januárban Sergio Floccari, Libor Kozák, Tommaso Rocchi és Mauro Zárate is távozhat. Szalait lehetséges célpontként jelölte meg, a lalaziosiamonoi.it a magyar csatár menedzserével is beszélt, aki rövid reakciójában mindössze annyit közölt, hogy a római kékek egyelőre nem keresték őt hivatalosan a magyar csatár kapcsán.