Utánpótlás

A Róth-csapat már befejezte az évet, egy döntetlennel

A magyar U21-es labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott Montenegró együttesével a Regionális Bajnokság második fordulójában.

Az mlsz.hu beszámolója szerint az első félidőben a magyar csapat uralta a játékot, többet birtokolta a labdát, igazi nagy helyzeteket azonban nem alakított ki. Többször egy-egy utolsó passz hiányzott az igazán nagy lehetőséghez, Ugrai Roland, Kovács István és Bacsa Patrik is többször lendületesen érkezett a 16-os előterébe, a montenegrói védelem jól zárt.

A szünetben Róth Antal több poszton is cserélt, a második játékrész azonban montenegrói helyzettel és Dombó Dávid nagy védésével indult. Ezt követően hasonlóan alakult a játék, mint az első 45 percben, magyar fölény volt a pályán, helyzetek nélkül. Így gól sem született a mérkőzésen.

"Mindkét csapat a nemzetközi szintnek megfelelő színvonalon és iramban futballozott, taktikusan játék jellemezte az összecsapást. Mi különösen az első félidőben játszottunk jó iramban, ekkor magabiztosan uraltuk a mérkőzést is, a második félidőben már kissé visszafogottabban teljesítettünk" - értékelt Róth Antal szövetségi edző a meccs után.

Regionális Bajnokság
U21-es válogatott mérkőzés
Magyarország-Montenegró 0-0
 
Magyarország: Dombó - Baráth, Otigba (Poór, 50.), Kelemen, Farkas - Windecker (Patvaros, 61.), Szakály - Bacsa (Skriba, 46.), Kovács I. (Vécsei, 46.), Radó (Gyurján, 46.) - Ugrai (Nagy J., 75.)