U21-es Eb

Futballnagyhatalmak csapnak össze a döntőért

Az elődöntőket rendezik a lengyelországi U21-es Eb-n, ha ezeket a párosításokat a felnőttek között rendeznék, az összes futballszurkoló dörzsölné a tenyerét.

Anglia U21-NémetországU21

Az első elődöntőt Anglia és Németország vívja majd este hat órától. A bukmékerek szerint valamivel a német válogatott esélyesebbnek számít a győzelemre, ám az angolokat sem becsülik le, a két szorzó ugyanis elég közel van egymáshoz. A németek két győzelemmel és az olaszoktól elszenvedett vereséggel végeztek a C-csoport második helyén, és a csak a legjobb csoportmásodikként kvalifikálták magukat az elődöntőbe, megelőzve a szlovákokat és a portugálokat. Az angolok veretlenül végeztek a négyesük élén, a házigazda lengyelek, a szlovákok és a svédek előtt.

A formák alapján talán az angolok várhatják nagyobb önbizalommal ezt a találkozót, annak ellenére, hogy a fogadóirodák őket tartják az underdognak. Gary Lineker óta viszont tudjuk, hogy a németeket sohasem szabad lebecsülni, így a mindkét csapat szerez gólt opció lehet talán a legjobb választás erre a találkozóra, amire most 1.75-ös szorzót fizetnek a magyar bukiknál.

1x2    
Anglia U21 Döntetlen Németország U21
2.85 3.05 2.30

Spanyolország U21 - Olaszország U21

Az esti mérkőzésen két topfavorit, Spanyolország és Olaszország csap össze. A számos ismert és neves játékossal dolgozó hispán válogatott 100 százalékos teljesítménnyel abszolválta a csoportkört, 9-1-es gólkülönbségük sokat elmond az erejükről, ráadásul a tornát megelőzően márciusban ezt az olasz csapatot is legyőzték barátságos keretek között 2-1-re. A bukmékerek szerint Asensióék most is lenyomják a squadra azzurát, és ezen a véleményen vannak a fogadók is, hiszen a Tippmixpro adatai szerint a mérkőzés végeredményére beérkezett tétek 82 (!) százaléka spanyol győzelmet vár.

tippmixpro.hu

A spanyolok sikere nem is fizet olyan rosszul, hiszen 1.70-es oddsért csaphatunk le rá, de azért a Bernardeschivel és Donnarummával felálló olaszokat sem írnánk le teljesen. A dél-európai rangadón véleményünk szerint főszerepet kaphat a szenvedély, egy jó kis adok-kapokból pedig összejöhet legalább 3 gól, amire most 1.95-ös szorzót fizet a magyar fogadóiroda.

1x2    
Spanyolország U21 Döntetlen Olaszország U21
1.70 3.35 4.55
[2417196] 2017-06-27 21:00:00 Spanyolország U21 - Italy U21x;