Manchester United

Ferguson a Real Madrid ellen pályára küldheti Usain Boltot

Teljesülhet a hatszoros olimpiai bajnok, többszörös világrekorder jamaicai sprinter, Usain Bolt vágya, pályára léphet kedvenc futballcsapatában, a Manchester Unitedben.

Sir Alex Ferguson, a Vörös Ördögök menedzsere ráadásul nem kisebb ellenfél, mint a Real Madrid ellen küldené pályára a világ leggyorsabb emberét. A Manchester United minden évben játszik a Királyi Gárda legendáiból álló csapattal, és a skót szakember a következő alkalommal szívesen játszatná Boltot.

"Usain egy igazi karakter és hatalmas United-szurkoló. De azért így is érdekes számomra, hogy a csapatban szeretne játszani. A Real Madrid Legendák ellen viszont kipróbálhatnánk őt, megnézhetnénk, mire képes" - mondta Ferguson.

Usain Bolt a pekingihez hasonlóan a londoni olimpián is triplázott, megvédte bajnoki címeit 100 és 200 méteres síkfutásban és a 4x100 méteres váltóval is, utóbbit ráadásul újabb világcsúccsal. Ezt követően Sir Alex meghívására járt a Manchester United Fulham elleni mérkőzésén, ahol megismerkedett a csapat játékosaival és saját nevére szóló, legjobb idejeit ábrázoló mezeket is kapott ajándékba.

Usain Bolt egy reklámforgatáson mutatta be legutóbb futballtudását