London 2012

Vörös Zsuzsanna szerint Kovács Sarolta jó versenyzőtípus

  • Felix Promotion

Vörös Zsuzsanna olimpiai, világ- és Európa-bajnok egykori öttusázónk szerint tanítványa, a juniorkorúként már felnőtt vb-ezüstérmet nyert Kovács Sarolta jó versenyezőtípus, és Londonban is képes lehet kiugró eredményre.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok egykori öttusázónk szerint tanítványa Londonban is képes lehet kiugró eredményre.

A korábbi kiváló sportolónő most edzőként dolgozik, többek között Kovács Sarolta munkáját is segíti, úgyhogy nála jobban kevesen tudják megítélni a fiatal versenyzőt, aki az utóbbi időben hazai és nemzetközi sikerekkel egyaránt észrevétette magát, ami edzője szerint biztos alapot jelenthet a továbblépésre.

„Nagyon remélem, hogy az utóbbi másfél-két hónap sikerszériáját meg tudja lovagolni Saci és az olimpián olyat nyújt, amivel elégedettek lehetünk. Helyezésekről inkább nem beszélnék, mert egy olimpián bármi megtörténhet, de Saci céltudatosan készül, mindent a londoni felkészülésnek rendel alá, aztán majd meglátjuk, ez mire lesz elég” – idézi a Felix Promotion menedzseriroda közleménye Vörös Zsuzsannát, aki még azt is elárulta az első olimpiájára készülő fiatal sportolónő természetesen kérdezgeti az olimpiáról is, a hangulatról, hogy mire kell ott számítani, de ha nem kérdezne, Athén bajnoka mesélne magától is, hiszen tudja, milyen fontosak a tapasztalatok.

„Nem értheti az olimpia hangulatát, aki nem éli át. Emlékszem, újoncként engem lenyűgözött a sydney-i olimpiai falu, az étterem nagysága, meg az, hogy olyan híres sportolókkal, például atlétákkal találkozhattam, akiket addig csak a tévében láttam és csodáltam. Szerintem Sacira sem hat ez majd másként – s reméljük, ez még inkább motiválja majd” – remélte Vörös Zsuzsanna.