Tipp

A hét tutija a macskafélék rangadója lesz

Az egyik csapat az életéért küzd, a másik pedig már kiesett. Ennél simább meccset elképzelni sem lehet.

A 36. fordulóra kerül sor hétvégén a Premier League-ben, a kiesés szempontjából pedig kulcsfontosságú mérkőzéseket játszanak a tabella végén álló csapatok. A Hull City a Sunderlandet fogadja a KCOM Stadionban és bizony a macskafélék derbijén még 1.45-ös oddsért is lehet tuti tippet találni.

Fotó: SofaScore

A Sunderland ugyanis már elbúcsúzott a PL-től, a Bournemouth elleni hazai vereség alkalmával eldőlt, a Fekete Macskák jövőre csak a Championshipben játszhatnak. David Moyes szinte biztosan távozik a gárdától, miként a csapat kulcsjátékosai is búcsút intenek a Wear partjának.

A csapat szereplése teljes katasztrófa, február 4-én nyertek utoljára, azóta két pontot szereztek és két gólt lőttek tíz meccsen.

A hangulat tehát igencsak letargikus a Stadium of Lightban, a szurkolók tüntetnek Moyes ellen, mindezek mellett pedig lejátszani három mérkőzést, nem lehet éppen szívderítő dolog.

Ezzel szemben a Hull City az életéért küzd, méghozzá igen eredményesen. A Tigrisek legutóbb a Southampton ellen zsákmányoltak egy nagyon értékes pontot, hazai pályán pedig sorban hozzák a győzelmeket. Az utolsó hét bajnokiján 19 pontot szerző sárga-feketéknek ráadásul jól is megy a Sunderland ellen, hiszen a közelmúltban lejátszott találkozókon 2-1-0 a mérlegük otthon.

Mivel a Hull sorsolása sem egyszerű és a Swansea előtt nyerhető mérkőzés áll az Everton ellen, ez egy kötelező 3 pont a Hullnak. Marco Silva mester parádésan összerakta a csapatot, otthon pedig sokkal erősebb csapatokat is megvertek már 2017-ben, mint a már kiesett, motiválatlan, félhalott Sunderland.

Az odds ugyan csak 1.45, ám az kétségtelen, hogy ez még ilyen szorzóért is "atomtuti".

hatharom.com
Hull City nyer
Odds: 1.45
Tét: 8/10
[2252536] 2017-05-06 16:00:00 Hull City - Sunderlandx;