Premier League

Az olasz edző jó tippet adott a fogadóknak!

Walter Mazzarri finoman szólva elhintette, hogy játékosai aligha szakadnak majd meg a pályán hétvégén.

Minden elismerést megérdemel a Watford és Walter Mazzarri idén. Az olasz mesterrel a csapat 32 bajnokin 40 pontot gyűjtött, ezzel jelenleg a felsőházban tanyáznak úgy, hogy egy meccsel kevesebbet is játszottak, mint például a mögöttük álló Stoke. A Lódarazsak most a Tigrisekhez, vagyis a Hull Cityhez látogatnak, a dolgok állása pedig eléggé a hazai győzelem felé mutat.

Watford jelenleg a béke és nyugalom szigete - Fotó: Sports Mole

"Nagyon nem könnyű motiválni ilyenkor a játékosokat, mert mindenki tudja, hogy biztonságban vagyunk. Így azért nehéz felkészülni a szombati mérkőzésre. Remélem, fókuszáltak lesznek a játékosok, ezt igyekeztem nekik is többször elmondani. A tapasztalat beszél belőlem, játékosként gyakran megesett, hogy a célok elérése után nálam is lankadt a fegyelem.

Ráadásul a Hull City ellen nehéz dolgunk is lesz, remekül muzsikálnak a hazai pályán, igazán impozáns, hogy olyan csapatokat, mint a Liverpool vagy a West Ham, le tudtak győzni otthon" - nyilatkozta a Watford olasz mestere.

És tény, ami tény a szériák egyértelműen abba az irányba mutatnak, hogy noha a Hull City küzd a kiesés ellen, hazai pályán jó esélyük van a Watford ellen.

A Hull City az utolsó nyolc hazai meccséből hetet megnyert, a Watford viszont az utolsó tíz idegenbeliből nyolcat is elveszített.

A Tigriseknek minden meccs, különösen az ilyen hazai derbik rendkívül fontosak. Mivel a Swansea előtt is nyerhető mérkőzés áll a Stoke ellen, Huddlestone-ék sem engedhetik meg maguknak, hogy ne nyerjenek a motiválatlan Watford ellen. Hiába erősebb sokkal a Lódarazsak kerete, a gyatra idegenbeli teljesítmény és a nyugodt légkör szerintünk vereséget szül majd a KCOM Stadionban.

hatharom.com
Hull City nyer
@1.85
[2252516] 2017-04-22 16:00:00 Hull City - Watfordx;
209498