Premier League

Steve Bruce távozott... De hova?

  • varin

Steve Bruce vagy az angol válogatott másodedzője vagy a Sunderland trénere lesz. Utóbbit David Moyes bánná.

Habár hivatalosan még mindig nem nevezték ki Sam Allardyce-t az angol válogatott élére, gyakorlatilag már tényként vehető, hogy Big Sam veszi át Roy Hodgson helyét a kispadon. A Fekete Macskák korábbi (?) trénere azzal a Steve Bruce-szal volt versenyben a szövetségi kapitányi pozícióért, aki éppen péntek délután állt fel a Hull City kispadjáról. De vajon miért hagyta ott azt a csapatot, amellyel sikerült feljutnia a Premier League-be?

Bruce és Allardyce hamarosan együtt dolgozhat

A választ talán a Tigrisek klubvezetése adja meg, amely egy korábbi nyilatkozat szerint szeretné minél hamarabb értékesíteni a Hull Cityt, hogy az versenyképes legyen a Premier League-ben. Bruce állítólag nem volt hajlandó a jelenlegi kerettel megkezdeni a szezont és nem is volt kilátásban, hogy a PL-tagságot a rájátszásban kiharcoló csapat bárkit is szerződtet a jelenlegi tulajdonosi körrel.

Bruce tehát jelenleg állás nélküli, erre pedig le is csaptak a bukmékerek és már a Sunderland kispadján látják az 55 éves szakembert. Bruce jelenleg még csak a második legesélyesebb a Fekete Macskák kispadjára, a favorit továbbra is David Moyes.

Egyes híresztelések azonban arról szólnak, Bruce nem a Premier League-ben vállal szerepet, hanem Allardyce segítője lesz az angol nemzeti együttesnél. Alighanem órákon belül kiderül az igazság.

Ki lesz a Sunderland következő edzője?
David Moyes 1.33
Steve Bruce 3.25
Ryan Giggs 21.00
Manuel Pellegrini 26.00