Angol foci

Az életéért küzd a Hull focistája

  • MVB80

Ryan Mason a Chelsea védőjével, Gary Cahill-lel fejelt össze.

A Chelsea tartja nyolcpontos előnyét a Premier League élén, miután a 22. fordulóban 2-0-ra győzött a Hull ellen. A meccs után mindenki erről, illetve Diego Costa góljáról beszélt, mert a kínai csapat által megkörnyékezett spanyol csatár most tért vissza a csapatba, és egyből fontos gólt szerzett.

Pár órával később azonban már Ryan Masonról szóltak a hírek, aki az első félidő 13 percében összefejelt Gary Cahill-lel, a Chelsea védőjével. Masont hosszan ápolták a pályán, majd hordágyon vitték le, és később kiderült, hogy kórházba is szállították.

Nézni is szörnyű ezt az ütközést

A Mirror azt írja, komoly a baj, Mason koponyatörést szenvedett és koponyaűri vérzés is fennáll nála, úgyhogy az életéért küzd.

Masont még vasárnap este megműtötték, és a legfrissebb hírek szerint stabil az állapota, de pár napot biztosan kórházban kell töltenie.

A 25 éves középpályás korábban megfordult a Doncasterben, a Millwallban és a Tottenhamben is, tavaly nyáron igazolt 9,4 millió euróért a Spurstől a Hullhoz, amelyben ebben az idényben 16 meccsen játszott, és 1 gólig jutott.

A Mirror cikke után özönlöttek a jókívánságok a Twitteren, az egész angol futballtársadalom egy emberként szurkol Masonnek.

[2252394] 2017-01-22 17:30:00 Chelsea - Hull Cityx;
209498