Sportfogadás

A fogadóknál is biztos az Everton-siker

Szerkesztőink mellett a fogadók is biztosak abban, hogy a Stolverkosok még idegenben is legyőzik a Hull Cityt.

A fogadóknál fix kettes a Hull-Everton meccs.

Megkezdődik a 19. forduló a Premier League-ben, péntekre pedig egy mérkőzés jutott, még pedig a Hull City-Everton ütközet. A felek közül egyértelműen a vendégek vannak jobb passzban, akik például a Boxing Day-fordulóban a bajnok Leicester City otthonában tudtak nyerni, míg a Tigrisek óriási pofonba néztek bele hazai pályán a Manchester City ellen.

Ha nagyobb intervallumot vizsgálunk, akkor még szembetűnőbb a differencia a felek között, természetesen a vendégek javára. Ráadásul arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a Hull a szezon kezdetétől temérdek problémával küszködik, továbbá egyre több a sérült játékosa, pénteken speciel heten maradnak ki a hazaiktól különböző okok miatt.

Egyedül az egymás elleni mérkőzésekben bízhatnak a sárga-fekete csapat szurkolói, hiszen a 2014-2015-ös szezonban a Hull négy pontot gyűjtött az Everton ellen, ám azóta nagyon sok idő telt el, az akkor együtteseket a mostaniakkal össze sem lehet hasonlítani.

Mindezek után nem meglepő, hogy a bukmékereknél a liverpooliak az esélyesebbek, a fogadók viszont esélyt sem adnak a hazaiaknak. Ugyanis a       -ra beérkezett tétek 81 százaléka (!) a vendég sikert, 11 százalék pedig a döntetlent választotta, míg a hazaiak győzelemre a tétek mindössze 8 (!) százaléka érkezett.

Ennyire sima meccs azért szerintünk nem várható, mint, ahogyan azt a számok előrevetítik, de mi is azon a véleményen vagyunk, hogy az Everton megnyeri a felek pénteki ütközetét. Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor kattints ide!

1X2    
Hull City Döntetlen Everton
TippmixPro@4.00 TippmixPro@3.30 TippmixPro@1.90
[2252365] 2016-12-30 21:00:00 Hull City - Evertonx
[2252365] 2016-12-30 21:00:00 Hull City - Evertonx;
209498