Championship

Jó nagy adok-kapok lehet a pénteki angol rangadó vége

  • varin

A fővárosi csapat egyre közelebb a kieséshez, a Hull viszont javuló formát mutat. De a kettesre azért nem fogadnánk.

Ezúttal Charltonban, Londonban nyitjuk meg a Championship aktuális fordulóját, amely már lassan a feléhez közeledik, hiszen a 22. játéknapot rendezik meg hétvégén. Pénteken a Hull City az újonc Charltonhoz látogat, az oddsok viszont kicsit csalókák.

{"headTitle":"Charlton-Hull","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Charlton","odds":"3.51","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.62","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Hull","odds":"2.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

A két csapat formabeli különbségét persze zongorázni lehet, az A's pontosan azt az utat járja be, amit az újoncok szoktak, amikor szintet lépnek: a jó kezdet és nagy lendület után komoly visszaesés. Lee Bowyer csapatánál ez a hullámvasút ráadásul elég komolyan jelentkezik, hiszen a csapat október 19. óta nyeretlen, hazai pályán pedig mindhárom meccsüket elveszítették. Ugyan az első fordulókban szerzett pontoknak hála még mindig 18. helyen állnak, de csak hat egységgel vannak a vonal felett, ami látva a tapasztaltabb, erősebb riválisokat, aggasztó lehet.

Kattints a részletekért!

A Hull ezzel szemben stabil középcsapatnak mondható, és valószínűleg sem a feljutás, sem a kiesés nem érinti őket a szezon végén. A formájukkal sincsen gond, az utolsó 9 meccsükből 5-öt meg tudtak nyerni, és igazából ezek többsége kötelező siker volt, a nagy bravúrok elmaradtak. Papíron különleges figyelemmel kísérhetnénk végig a Tigrisek szezonját, hiszen itt játszik a liga egyetlen magyarja, ám Balogh Norbert még nem kapott lehetőséget a csapatban, hiszen előbb a kondíciójával voltak gondok, majd térdsérülést szenvedett.

Ami viszont jó hír a vendégek számára, hogy legnagyobb értékűk, Jarrod Bowen ismét kezdhet, márpedig amilyen formában van a fiatal angol, ő garancia lehet a gólokra.

Bowen idén 22 meccsen 15 gólt szerzett, utolsó tíz pályára lépésén tíz gólt és két asszisztot jegyez.

Minden abba az irányba mutat, hogy ez egy igazán gólgazdag, jó kis meccs lesz. A Charltonnak ki kell már másznia a gödörből és a Hull nem egy foghatatlan ellenfél, míg a Tigrisek támadójátéka igen jól szuperál mostanság. Ha Bowenék jó napot fognak ki, akár egyedül meglőhetik az overt, de szerintem egy jó kis adok-kapok végén 2-2-es végeredmény születik.

{"headTitle":"Charlton-Hull","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2019-12-13 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3066099] 2019-12-13 20:45:00 Charlton Athletic - Hull Cityx;