Premier League

Alsóházi rangadót nyernének Negredóék

A Premier League 12. fordulójának zárómérkőzésén a Middlesbrough a Hull City együttesét fogadja hétfő este.

A Middlesbrough-Hull City mérkőzéssel zárul a Premier League 14. fordulója hétfőn este, amely találkozóra a vendégek hangoltak jobban. Ugyanis a Hull igaz, hogy botladozik a bajnokságban, azonban kedden 10 emberrel ejtette ki a Newcastle együttesét a Ligakupából, így a Tigrisek a legjobb négy közé jutottak a sorozatban. A siker tehát vezéráldozattal járt, s az így sem kevés hiányzóhoz csatlakozott a csapat egyik legjobbja, Dieumerci Mbokani.

Ami a hazaiakat illet, a Middlesbrough az elmúlt héten majdnem óriási bravúrt hajtott végre a regnáló bajnok vendégeként, hiszen a Leicester csak a 94. percben, büntetőből tudott egyenlíteni a piros-fehérek ellen. A siker tehát ismét elmaradt a Boronál, azonban az elmúlt időszakban mutatott játékra bőven építhet Aítor Karanka mester. Egyébként sem szabad elfelejteni, hogy a hazaiak az utolsó öt meccsükön úgy szereztek hat pontot, hogy a Leicester, Chelsea, Arsenal, Manchester City négyessel is meg kellett küzdeniük, s ezen együttesek közül egyedül Antonio Conte gárdájától kaptak ki.

A felek tavaly még vállvetve küzdöttek a másodosztályban, s akkor a Middlesbrough a Riverside Stadionban David Nugent hajrában szerzett góljával 1-0-ra győzte le a Tigriseket. A felek közt azóta még nagyobb a differencia, hiszen a Boro egyértelműen jobb és szívósabb csapat, mint a tengernyi gonddal küzdő Hull City. Mindezeknek köszönhetően pedig azon az állásponton vagyunk, hogy a hazaiak győzelmével zárulhat a Premier League 14. fordulója. Ha pedig az alsóházi rangadón middlesbroughi siker születne, akkor a feltett tétünk 1.75-szörösét kapnánk vissza a    -tól.

A Premier League hétfői mérkőzésének szorzói -    
Mérkőzés 1 X 2
Middlesbrough-Hull City 1.75 3.40 4.65



 

 

2016-12-05;47
209498