Tenisz

Ezt a duplázót dobjuk játékba Fucsovics meccsén

  • Cesc18

A magyar játékos szerdán az ausztrál Max Purcell ellen száll harcba a Miami Open első körében.

Szerdán este elrajtol a Sunshine Double második versenye, Miamiban pedig már az első játéknapon lesz magyar érdekeltség, méghozzá Fucsovics Márton lévén, aki hatodik alkalommal főtáblás ezen a Mastersen. 

Azt nem lehet mondani, hogy a 32 éves játékosnak ez lenne a kedvenc tornája a versenynaptárban, hiszen 3-5-ös mérleggel áll Miamiban és a legjobb eredménye 2021-ből egy harmadik kör. 

De papíron most javíthat Fucsovics a győzelem-vereség mutatóján, ugyanis az a Max Purcell lesz az ellenfele, aki 2.50 körüli szorzót kapott a fogadóirodáktól, ez azonban folyamatosan emelkedve a Tippmixpro-nál már eléri a 2.90-et.

Az ausztrál fiú tavaly magához képest egy kifejezetten jó szezont futott és bejött a világranglistán a top 50-be. Az idei évre viszont nem tudta átmenteni ezt a jó formát, mindössze négy győzelmet számlál nyolc vereség mellett. Legutóbb Indian Wellsben láthattuk, ahol Gael Monfils ellen csupán három játékot tudott összekaparni. 

Purcellnél ez a forma hanyatlás már a tavalyi szezon hajrájában is megfigyelhető volt, hiszen a US Open utáni időszakot 2-8-as mérleggel hozta le, tehát az elmúlt szűk félévben hat győzelemre 16-17 vereség jutott nála. Nem túl nagy önbizalommal érkezhetett tehát Miamiba, ahol első alkalommal játszhat majd a főtáblán. 
 

Mire lehet érdemes fogadni?


Ugyan Fucsovics sem élete formájában játszik, de összességében teljesen vállalható vereségei voltak idén és azt mindenféleképpen ki kellene használnia, hogy nagyobb a tapasztalata Miamiban. 

Purcell visszaesésének egyik oka egyébként a szervája. A másodikok mögött borzasztóan sebezhető, de igazán hatékony az elsők után sem tud lenni, így folyamatosan nyomás alatt kell teniszeznie még a saját játékaiban is. Mivel Miamiban sem a leggyorsabbak a körülmények, meglepő lenne, ha Purcell éppen ezen a meccsen táltosodna meg adogatóként.

Ez egy jó lehetőség Fucsovicsnak a győzelemre, amit szerintünk nem is szalaszt el és viszonylag magabiztosan lehozza. 

{"headTitle":"Max Purcell - Fucsovics Márton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-20 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fucsovics nyer és a játékok száma 25.5 alatt","odds":"2.01","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

⭐️🍀 Játssz a Tippmixprón Te is! 🍀⭐️

  • Biztonságos, engedélyezett fogadóiroda 🔐
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók 🇭🇺
     
  • Magyar bankkártyás be- és kifizetések 🪪
     
  • Felhasználóbarát mobilapplikáció 📲
     
  • Élő stream közvetítések 📺
     
  • Minden nap extra magas szorzó >> Oddsrakéta 🚀
     
  • Lépj fel a Tippmixpro oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken<keresztül. 👇
     
TIPPMIXPRO REGISZTRÁCIÓ