Tenisz

Ez a legokosabb tipp a Dimitrov - Fucsovics visszavágóra?

A két játékos folyamatosan overes meccseket játszik egymás ellen, de mi most másban utazunk. Íme!

Csütörtök délelőtt ismét megmérkőzik egymással Grigor Dimitrov és Fucsovics Márton, a visszavágóra pedig Rotterdamban kerül sor, ahol a tét a negyeddöntőbe jutás lesz majd.

A két játékos ugye idén az Ausztrál Open első körben már egyszer megmérkőzött egymással, ami a magyar szemszögéből egy elég peches sorsolás volt, hiszen a bolgár nagy formában játszott a 2023-as idény hajrájában, majd ezt áthozta 2024-re és Brisbane-ben tornagyőzelemmel indított. Bár Fucsovics nem kezdett rosszul, de végül Dimitrov négy játszmában nyerni tudott. 

A bolgárral sokan titkos esélyesként számoltak Melbourne-ben, ez a plusz nyomás azonban pont arra volt jó, hogy Dimitrov a harmadik körben Nuno Borges ellen elhasaljon. Biztosan nem ilyen AO-t tervezett az egykori világranglista-harmadik, de a betlin gyorsan túltette magát, hiszen múlt héten újabb döntőt játszott az ATP Touron.

Továbbra is tehát jó passzban van Dimitrov, aki Rotterdamban első meccsét Lorenzo Sonego ellen két szettben nyerte meg. Fucsovics ugyancsak 2-0-ra nyert, méghozzá Marozsán Fábián ellen. Izgalmasan indult a magyaros csata, hiszen tie-break döntött az első szett sorsáról, utána viszont kinyílt az olló a két játékos között és Marci 6-1-gyel zárta le a találkozót. 

Dimitrov és Fucsovics nagyon jól ismeri egymást, jelenleg 2-2-re állnak és nem volt még olyan meccsük, amelyiket bármelyikük le tudta volna simázni, értsd, az over mindig jött. 

Az over/under line-t 22.5 játékon húzták meg, amire még mindig az over tűnik a legjobb választásnak, ám amiben mi igazán értéket látunk, az az, hogy lesz tie-break a meccsükön. Erre bőven 2.00-es odds felett kapunk miközben Rotterdamban gyorsak a körülmények, így megvan az esély arra, hogy tartsák az adogatásukat. 


✅ Tipp #1: Lesz tie-breakes szett @2.22

Fogadási határidő: február 15. 10:00