Női kézi BL

Erre fogadunk a DVSC és a BL-címvédő odavágóján

A Debrecen női kézilabda-csapata a címvédő Kristiansand együttesét fogadja a BL nyolcaddöntőjének odavágóján.

Vasárnap lép pályára a másik magyar csapat a női kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntő odavágójának keretén belül. A Debrecenre pedig nem vár könnyű menet, ugyanis a címvédő Kristiansand együttesét fogadja. A bukmékerek nem sok jót jósolnak a Lokinak, háromesélyben ugyanis 1.35-szörös pénz alatt mérik a norvégokat.

Csapathírek

Összességében nincs rossz formában a DVSC, ugyanis a válogatottat meccsek miatti pauza után a Magyar Kupa négyesdöntőjében a bronzérmet gyűjtötte be. A Győrrel szemben egy góllal maradt alul az elődöntőben (28-29), míg a helyosztón öttel nyomta le a Mosonmagyaróvárt (34-29).

Előtte is jól mentek Szilágyi Zoltánék, a BL-csoportkört például három sikerrel zárták le (így az ötödik helyen jutottak tovább), hiszen a Bietighem (31-27), a Győr (29-28) és a Savehof (36-27) együtteseit is legyőzték, de az NB I-ben is jól muzsikáltak.

A múlt vasárnapi meccset a piros-fehéreknél betegség miatt Petrus kihagyta, de meggyógyult, így hadra fogható, avagy csak a két térdműtét utáni rehabilitációját végző játékos, Juhász és Hámori marad ki a hazaiaktól az odavágón.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Ami a vendégeket illeti, a Kristiansand a válogatott meccsek előtt behúzta a Norvég Kupa Final Fourját (a döntőben a Storhamart győzte le 32-23-ra), míg a honi bajnokságát 22 kör után százszázalékos mérleggel vezeti. A szünet után a Romerike (33-27), a Storhamar (30-20) és az Oppsal (35-30) sem okozott gondot Hlavaty Tamás együttesének.

A BL-t címvédő létükre pocsékul kezdték a skandinávok, igaz, mindez betudható volt Vjahirjeva sérülésének is. Ám az orosz felépült, s húzóembere lett együttesének, avagy nem volt meglepő, hogy megtáltosodott a csapat. Igaz, meglepetésre végül csak a negyedik helyet csípték el a B jelű nyolcasban, s az utolsó kanyarban 32-31-re veszítettek a Herning-Ikast ellen hazai pályán (előtte ugyanakkor zsinórban négyszer nyertek a legrangosabb kupasorozatban).

A csapat hivatalos honlapja szerint a norvég együttes a teljes keretét be tudja vetni az odavágón, azaz nincs hiányzója.

Mire érdemes fogadni?

Nem kérdés, magának a párharcnak, avagy már az odavágónak is a norvégok az esélyesei, akik semmit sem bíznak a véletlenre és már pénteken megérkeztek Debrecenbe, vagyis roppant komolyan veszik ezt a találkozót.

Már pedig, ha a norvégok komolyan veszik a találkozót (úgy, hogy nincs is hiányzójuk), figyelembe véve a felek közti minőség- és rutinbeli különbségeket, akkor már az első ütközeten eldönthetik a továbbjutó kilétét. Avagy az előjelek alapján nem volna meglepő, ha a Kristiansand, amely ugye az elmúlt három (!) kiírást megnyerte, legalább három góllal nyerne vasárnap délután a cívisvárosban.

{"headTitle":"Debrecen - Kristiansand","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2024-03-17 14:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Kristiansand -2,5","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}