Darts

10-szeres kassza után szombaton 7-szereznénk

Szombat este a negyeddöntőkkel folytatódik a Dutch Darts Masters, majd jönnek az elődöntők és a finálé.

Öt holland, két angol és egy walesi dartsos maradt talpon a Dutch Darts Masters pénteki játéknapját követően. Mondhatni hazai szemszögből tökéletesen alakultak a dolgok, hiszen az öt hollandból négy az alsó ágon jutott tovább, tehát egy döntősük biztosan lesz. A trófeát viszont nem biztos, hogy sikerül otthon tartaniuk, miután a felső ágon a 17 éves csodafiú, Luke Littler, a világbajnoki címvédő Luke Humphries és a korábbi világbajnok Gerwyn Price egyaránt versenyben van. 

Mondjuk Littler és Humphries éppen egymás ellen játszanak majd, avagy a két angol a világbajnoki döntő óta először mérheti össze a tudását. Mindketten magabiztos győzelemmel kezdtek a hollandiai publikum előtt, de az érződött, hogy nem adtak ki mindent magukból. Egymás ellen már egy jóval kiélezettebb és fókuszáltabb meccset várunk, amelyet valószínűleg Littler akar majd jobban megnyerni, hiszen fűtheti a visszavágási vágy. 6-4-nél simább eredményt nem várunk, aki pedig nagyot szeretne rizikózni, dobjon egy kis szotyipénzt a 170-es kiszállóra és a kilencnyilasra. Előbbi kilencszeres, míg utóbbira huszonnyolcszoros kasszát fizetnek az állami irodánál. 

Az est második meccsén jön az első holland, az a Kevin Doetz, aki pénteken Peter Wrightot ütötte ki. Mondjuk ez nem akkora fegyvertény mostanság, a skót ismét mélyen tudása alatt dobott. Ez persze semmit nem von le Doetz érdemeiből, de az biztos, hogy Gerwyn Price ellen jóval nehezebb dolga lesz, pláne úgy, hogy a walesiek világbajnoka az első játéknap egyik legerősebb játékát pakolta a színpadra. Az az igazság, hogy jó volt már ilyen Price-t látni, aki 100 feletti körátlagon mozog. Fogadás szempontjából megcélozzuk a 180-akat, Doetz elég szépen termelte és a walesit sem kell félteni, ketten együtt a hatot lehozhatják. 

A negyeddöntők második felében jönnek a holland rangadók. Elsőként Michael van Gerwen és Raymond van Barneveld feszül egymásnak, ami egy igazi klasszikus. MVG-nek nem különösebben kellett szétszaggatnia magát pénteken, Barney viszont közel állt a kieséseshez. Elég nehéz megjósolni, hogy mit kapunk majd a két hollandtól, hiszen az utóbbi időben Van Gerwen elég fura széteséseket produkált, de nyilván ő a favoritja a találkozónak. 

Az utolsó negyeddöntőben Gian van Veen és Danny Noppert méri össze a tudását, ami abszolút egy ki-ki meccs. Van Veen Michael Smith-t búcsúztatta, ami nyilván nagy skalp, de a világbajnok angol nem játszott igazán jól, Noppie pedig Nathan Aspinallt küldte haza, aki ugyancsak tudása alatt játszott. De Noppertnak azért jól sült a keze és bízunk benne, hogy honfitársával egy jó színvonalú meccset dobnak, amelyen lehozza nekünk a három 180-at. 


✅ Tipp #1: Littler-Humphries 9.5 leg felett @1.92

Tipp #2: Price-Doetz 180-ak száma 5.5 felett @1.92

Tipp #3: Noppert 180-ak 2.5 felett @1.85
 

Eredő odds: 6.81

Fogadási határidő: január 27. 19:15