Angol Ligakupa

Ezzel próbálkoznánk a Chelsea kupa elődöntőjében

A londoniak az Angol Ligakupa elődöntőjének odavágóján a Middlesbrough otthonába látogatnak.

Hétvégén folytatta jó sorozatát a Chelsea, hiszen zsinórban harmadik sikerét aratta. A Kékek a másodosztályú Preston együttesét verték 4-0-ra az FA Kupa keretén belül, kedden pedig ismét egy Championshipes gárdával találkoznak, méghozzá a Middlesbrough alakulatával, igaz, már az Angol Ligakupa elődöntőjének odavágóján, a Riverside Stadionban.

A Middlesbrough két vereséget követően fogadja a londoniakat, s mindkétszer hazai pályán kapott ki. Előbb a bajnokságban a Coventry ellen 3-1-re, majd az FA Kupában az élvonalbeli Aston Villától 1-0-ra, vagyis nincsenek jó formában a hazaiak.

Mindezekhez tegyük hozzá, hogy kereken 10 játékos (!) maradhat ki tőlük kedden, igaz, a vendégeknél is lehet biztos 9 (!) kimaradó, valamint van még négy kérdőjeles játékos is. Azonban nem vitás, hogy így is a fővárosiak felé billen a mérlegnyelve, minőség, de forma terén is.

Mivel mindkét csapatnak fontos a sorozat, ugyanakkor lesz még egy visszavágó is két hét múlva a Stamford Bridge-en, így egy fogadáskészítős tippet eszeltünk ki az elődöntő első felvonására. A vendégektől várunk kezdeményezőbb fellépést, így szerintünk nem kapnak ki, valamint legalább öt szögletet elvégezhetnek, mindemellett pedig különösen nagy gólparádé sem várható, így ezen két opcióhoz a kevesebb, mint 4,5 gólt is hozzácsapjuk, aminek köszönhetően egy igen pofás szorzót kaput, amit érdemes lehet játékba küldeni.


✅ Tipp #1: Chelsea +0,5 + Chelsea szögletei 4,5 felett + Gólok száma kevesebb, mint 4,5 @1.83

Fogadási határidő: január 09. 21:00