Angol Ligakupa

Ezekre fogad Crouch a Chelsea - Liverpool döntőn

Három 2.00 feletti oddsot nézett ki Peter Crouch a vasárnapi Ligakupa-döntőre.

Régen osztottuk meg legutóbb Peter Crouch tippjeit, de most a Ligakupa-döntő apropóján ismét "elővesszük" a 42-szeres angol válogatott játékost, hiszen éppen egykori klubja, a Liverpool lesz a finálé egyik főszereplője. A Vörösök vasárnap délután a Wembley-ben mérkőznek meg a Chelsea együttesével, a fogadóirodák szerint pedig inkább a Pool az esélyesebb a trófeára. 

Hasonló véleményen van Crouch is, akinek egyik tippje, hogy a Liverpool nyeri a döntőt.

Teljesen nevetséges a Vörösök sérült listája...Olyan kulcsjátékosok hiányozhatnak, mint Alisson, Szoboszlai, Alexander-Arnold, Curtis Jones, de Nunes és Jota sem 100 százalékosak. Nyilván ez esélyt ad a Chelsea-nek, de azt gondolom, hogy a Liverpool így is megoldja ezt a finálét, ám várhatóan sokkal szorosabb lesz, mintha mindenki bevethető lenne.

- latolgatta az esélyeket a Pálcikaember, aki a Pool sikerét további két játékos-speckó tippel fűszerezi: az egyik, hogy Mo Salah gólt szerez. Ugyan az egyiptomi klasszis sem biztos, hogy tökéletes állapotban van, azonban Crouch szerint, ha pályára lép, akkor jó eséllyel megvillan. A másik oldalon Cole Palmer lehet az egyik kulcsfigura, akitől a Liverpool egykori gólvágója legalább két kaput eltaláló lövést vár. 


✅ Tipp #1: Liverpool nyer - hosszabbítással együtt @2.20

✅ Tipp #2: Salah bármikor gólt szerez @2.16

Tipp #3: Palmer kaput eltaláló lövései 1.5 felett @3.30

Fogadási határidő: február 25. 16:00