Premier Leauge

Nem értünk egyet a bukikkal a United-Aston Villa rangadón

Négy meccs óta góltalan a Manchester United, a Villa viszont az egyik legjobb formában levő csapat jelenleg Angliában.

26-án estére marad a nap rangadója, a Manchester United ugyanis az Aston Villa gárdáját fogadja. A United pocsék szériája továbbra is tart, 18 meccs után már 8 vereséget számlál Erik ten Hag csapata a PL-ben, ráadásul az utóbbi hetekben a támadójátékban is teljesen megállt a tudomány, több, mint 380 perce nem találtak be a Vörös Ördögök.

A sérülések is rendesen sújtják most a védelmet, a West Ham elleni szombati 2-0-ás vereség alkalmával Willy Kambwala kezdett középső védőként, aki még alig múlt 19 éves. Kedden talán Raphael Varane visszatérhet, így Evans mellett a rutinos francia kezdhet, amivel a védelem jobban muzsikálhat, főleg, hogy visszatér Dalot is. A támadójáték viszont ugyanolyan silány maradhat, ugyanis csupa formán kívüli játékos áll a menedzser rendelkezésére.

Az Aston Villa amikor senki sem várta, akkor botlott meg, így a Sheffield United ellen szakadt meg hazai pályán a 14 meccses győzelmi sorozat. A hiba végül a karácsonyi első helyébe került a csapatnak, de aligha bánkódnak nagyon, hiszen erőn felül menetelnek Watkinsék, azonban idegenben azért közel sem képviseli azt a játékerőt a Villa, mint a Villa Parkban.

Nagy kérdés milyen meccset látunk, ugyanis bármennyire furcsa, annak a csapatnak lehet jobbesélye a győzelemre, amelyik oda tudja adni a másiknak a labdát és a kontrákra tud berendezkedni. Ami azonban nem feltétlenül van benne ebben a 90 percben, az a sok gól. A United góltalansága már elég érv lehet, hogy a kevés gól felé kacsintgassunk, de a Villának sem fog mindig minden bemenni, ahogy az már pénteken is látszott. A kevés gól felé megyünk el, a bukik várakozása okán már a 3.5 gól alatti opcióra is játszható szorzót kapunk.


✅ Tipp #1: 3.5 gól alatt @1.62

Fogadási határidő: december 26. 21:00