Premier League

Ezt néztük ki a Luton-Aston Villára

Közel két és félszeres szorzójú tippel támadunk az újonc és a birminghami csapat összecsapásán.

Szombaton a Luton-Aston Villa meccsel zárul a Premier League 27. fordulójának napi etapja. A találkozónak a vendégek az esélyesei, a "V"-re ugyanis átlagosan 1.75-szörös kasszát fizetnének ki a bukmékerek.

Csapathírek

Pocsék formában várják a hazaiak a hétvégét, az utolsó öt tétmeccsükön ugyanis nem tudtak nyerni. A Newcastle otthonában elért bravúros, 4-4-es (!) döntetlent követően ráadásul négyszer zakóztak. A PL-ben a Sheffield United (1-3), a Manchester United (1-2) és a Liverpool (1-4) ellen kapituláltak, míg kedden az FA Kupából a Manchester Citytől kaptak ki (2-6), vagyis elbúcsúztak a sorozattól.


>>>🤘 Próbáld ki a Tippmixpro-t és fogadj a legjobb szorzókon🤘 <<<


Mivel az Everton a levont tíz pontjából négyet visszakapott, így játék nélkül is rosszabbodott az újonc helyzete a bennmaradásért folyó harcban. A Luton ugyan továbbra is a 18. helyen tanyázik, de a 17., már vonal felett lévő pozícióban található Nottingham együttesével szemben négypontos lemaradása van. Igaz, az újonc eggyel kevesebb meccset játszott ezidáig...

A hazaiaknál szombaton akár hatan is kimaradhatnak, Nakamba, Lockyer és Andersen játékával biztosan nem számolhatnak, míg Adebayo, Brown és Bell szereplése bizonytalan.

[4193795] 2024-03-02 18:30:00 Luton Town - Aston Villax

Ezzel szemben az Aston Villa kászálódik kifelé a gödörből, még éppen idejében. A birminghamiek ugyanis kizúgtak az FA Kupából, a bajnokságban pedig egyre hátrébb csúsztak a táblázaton, de az utóbbi két hétben két sikert tudtak felmutatni. A Fulham otthonában 2-1-re nyertek, majd hazai pályán nyomták le 4-2-re a Nottingham alakulatát.

Mindezek után megszilárdították negyedik pozíciójukat a táblázaton, s öt pontot vertek a hétvége előtt az ötödik Tottenham csapatára, igaz, a londoniak eggyel kevesebb meccset vívtak meg.

Emery mesternek több hiányzója is lehet a hétvégén, sérülés miatt Kamara, Buendía, Durán, Mings és Diego Carlos nem áll a spanyol menedzser rendelkezésére, míg Konsa és Torres játéka kérdéses.

Mire érdemes fogadni?

A két együttes őszi bajnokiját az Aston Villa 3-1-re húzta be a Villa Parkban, méghozzá igen könnyedén, az újonc mindössze a hajrában tudott szépíteni egy öngólnak köszönhetően.

Az előjelek alapján nem volna meglepő, ha a jobb passzban lévő, lényegesen acélosabb birminghamiek dominálnának szombaton, ugyanakkor a Luton hazai pályán a legjobbakat is képes megszorítani, s akkor most tekintsünk el a keddi 2-6-tól...

Az viszont szinte borítékolható, hogy a gólok nem maradnak el. Az újonc az utóbbi hetekben szinte mindenkinek neki ment (otthoni környezetében pedig különösen), avagy jókora adok-kapok alakult ki meccsein. Ugyanakkor ez a Villánál is megállapítható, vagyis sok gólt hoznak találkozói, avagy egyáltalán nem volna meglepő, az őszi meccsükhöz hasonlóan ezen az ütközeten is legalább négy találat születne, méghozzá úgy, hogy mindkét csapat betalálna.


✅ Tipp #1: Mindkét csapat szerez gólt + Több, mint 3,5 gól @2.35   

MEGJÁTSZOM A TIPPET

Fogadási határidő: március 2. 16:00

[4193795] 2024-03-02 18:30:00 Luton Town - Aston Villax;