La Liga

Ezt a két tippet néztük ki a Betis-Real Madrid rangadóra

Utolsó fellépésén nyeretlen maradt a Villamarínban a Real Madrid, ráadásul most a sérültje is elég sok.

A hétközi kupaforduló után hétvégén ismét a bajnoki küzdelmeké a főszerep a spanyoloknál, a La Liga szombati játéknapján pedig egyértelműen a Betis-Real Madrid találkozót övezi a legnagyobb figyelem. Az andalúzok idén is valamelyik nemzetközi kupaindulást érő hely megszerzéséért indultak harcba, míg a Real trónfosztásra készül, egyelőre pedig mindkét csapat jó úton jár a célja felé, igaz a Betis jelenleg éppen a hetedik helyen szerénykedik. 

A két csapat ebben a stadionban a legutóbbi randevújuk alkalmával nem tudott dűlőre jutni egymással, viszont a Betis az elmúlt 10 esztendőben mindössze egyszer tudta két vállra fektetni saját közönsége előtt a királyi gárdát. 

 

Csapathírek 

A Betisnek a hét közepén volt egy kupameccse, amit takaréklángon égve is abszolválni tudott. Pellegrininek kellett is a rotálás, hiszen a keretében elég sok a sérült és a hiányzó. A múlt fordulóban piros lapot kapó Bellerín eltiltását tölti a Real ellen, Carvalho, Rodri, Claudio Bravo, Bartra és Sabaly pedig sérüléssel bajlódik. Azért ez a névsor elég karcos, a Betis több alapemberéről van szó, így semmiképpen nem lesz egyszerű megtalálni a megfelelő felállást a remeklő Real ellen. 

Bár a blancók keretében is rengeteg a sérült, Carlo Ancelotti csapatának teljesítményén ez nem igazán látszódik. Militao, Courtois régóta maródi, Tchouméni, Kepa, Vinícius, Camavinga és Carvajal pedig az elmúlt hetekben dőlt ki a sorból, de Luka Modric sincs 100 százalékos állapotban. 

[4205494] 2023-12-09 16:15:00 Real Betis - Real Madridx

Mire érdemes fogadni? 

Ilyen hiányzó lista mellett egyik csapat sem díszeleghet majd teljes pompájában, ez pedig a mérkőzés színvonalára is befolyással lehet. Nem várunk ezért egy szemet gyönyörködtető találkozót, ezúttal mi inkább kevés találtra számolunk, de sajnos így tettek a fogadóirodák is, így sok értéket nem találunk a gólszámos fogadásokban. 

Két tippet szemeltünk ki a találkozóra, az egyik a hazai csapat lapjaira vonatkozik, szerintünk a Real Madrid ellen az egyébként meglehetősen sportszerűtlen Betis össze fog hozni legalább 3 sárga kártyát.

A másik tippünk, de csak kistétes, pedig a vendégek sikerét veszi ki. Nagyon egyben van most ez a csapat, amely akkor is tudja hozni magát, ha fontos játékosai hiányoznak. Bellingham ott lesz a pályán, márpedig a fiatal angol idén tarthatatlan, nem kizárt, hogy ezúttal is ő lesz majd a mérleg nyelve...


✅ Tipp #1: Sárga lapok Betis 2.5 felett @1.75
Tipp #2: Real Madrid nyer @1.80

Fogadási határidő: december 9. 16:15

[4205494] 2023-12-09 16:15:00 Real Betis - Real Madridx;