Konferencia Liga

Tud annyira tartalékos lenni a West Ham, hogy gondba kerüljön?

  • Cipolla

Belgiumba látogatnak a Kalapácsosok, akik egy győzelemmel rövidre zárhatják az őszi kérdéseket.

A Konferencia Liga B-csoportjába látogatunk el, ahol a West Ham az Anderlecht otthonába látogat. A csoport másik meccséről már tettünk említést, így ez a találkozó akinek a győzelmével zárul az nagy lépést tehet a továbbjutás felé. A West Ham sikerét kétszeres pénz körül mérik, ami azért mutatja, hogy nem vár feltétlen könnyed találkozó a Lotto Parkban az angolokra.

4010221

A West Ham két meccs után hat ponttal vezeti a csoportot, látva az ellenfeleket túl nagy aggodalomra nem lehet oka David Moyesnak. Ezáltal ezek az EKL-meccseknek túl nagy tétjük már nem lesz, bár tegyük hozzá, hogy a csoportgyőztes két meccset meg tud spórolni tavasszal, így azért erre mindenképp ráhajt Moyes. 

A Kalapácsosok egyébként rendesen beragadtak a Premier League rajtján, de a hétvégén végre összejött egy újabb győzelem a Wolves ellen, ezzel sikerült elmozdulniuk a kiesőzónából.

Egyértelműen prioritás a PL, a keret valamivel bővebb, mint a korábbi években, ennek ellenére azért a fiatalok is utaznak a csapattal. Maxwel Cornet sérülése miatt a 17 éves Regan Clayton edzett a csapattal, de a 16 éves Oliver Scarles is elutazott a kerettel. Hogy kapnak-e valóban játékperceket, arra azért nem tennénk sok pénzt, de Moyes az ígéretes fiatalokhoz akár még nyúlhat is ezen a találkozón. 

A belga csapat nincs könnyű helyzetben, a bajnokságban mindössze 10. az Anderlecht, úgy hogy már 5 vereség is összejött tíz kör alatt. A belga csapat egy góllal megverte hazai pályán a Silkeborgot, míg az FCSB ellen egy 0-0 jött össze, kifejezetten gyenge színvonalú meccsen. 



>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<


Mire fogadjunk?

Ha a vendégek komolyan vennék, a kétszeres feletti odds egyértelmű beszálló lenne. Azonban ebben egyáltalán nem vagyunk biztosak, ennek ellenére nem látjuk azt az erőt a hazaiak támadójátékában, amivel a West Ham dolgát igazán meg tudnák nehezíteni. Egy speciális tippet néztünk ki a Bankonbet piacáról, arra fogadunk, hogy a hazaiak az egyik félidőt sem fogják megnyerni, amire ahhoz képest masszív szorzót kapunk, hogy az X2 mindössze 1.28 körül megy a bukmékernél. Az Anderlecht elég gyengén muzsikál, így reményeink szerint nem most fordul meg a hazaiak gyengébb szériája.

{"headTitle":"Anderlecht - West Ham United","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-06 18:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Anderlecht az egyik félidőt megnyeri? - Nem ","odds":"1.60","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}

*A tipp az összes tipp fül között az "Anderlecht to win either half" fül alatt érhető el

 

[4010221] 2022-10-06 18:45:00 Anderlecht - West Ham Unitedx;