Bajnokok Ligája

Biztosnak tűnő tippünk van a PSG-re

Szerda este az Anderleht otthonába látogat a PSG a BL-ben. Az erőviszonyok alapján nem lehet kérdés a győztes kiléte.

Komoly lépést tehet a továbbjutás felé a PSG csapata, amely szerda este a belga Anderlecht vendége lesz. A francia sztárcsapat kettőből kettőt nyert eddig az elitligában, a papírforma szerint pedig szerdán jöhet a harmadik győzelem is.

1x2    
Anderlecht Döntetlen PSG
17.00 7.80 1.12

Merthogy az Anderlecht nem mutatott valami sokat az elmúlt években. Bár a belga porondon továbbra is megkerülhetetlen tényezőnek számít, a nemzetközi terepen már nem túl acélos a gárda, a legutóbbi fordulóban például a szintén nem túl erősnek vélt Celtic ellen kapott ki 3-0-ra hazai pályán.

A félelmetes támadótriótól legalább 3 gólt várunk

Ezzel szemben a PSG nem titkoltan a BL-győzelemre (is) hajt, a nyáron gigászi összegekért megvásárolt Neymar - Mbappé kettőssel pedig erre meg is van az esélye. A francia bajnokságban a PSG hatpontos előnyben van a címvédő Monacóval szemben, a 9 forduló alatt szerzett 29 gól pedig önmagáért beszél. Neymarék a BL-ben sem fukarkodtak a gólokkal, a Bayernnek hármat, a Celticnek egy ötös gurítottak.

[2620453] 2017-10-18 20:45:00 Anderlecht - Paris Saint Germainx

Bár sajtóhírek szerint elképzelhető, hogy Unai Emery néhány helyen változtat majd alapcsapatán, a PSG olyan erős kerettel bír, hogy nem kell aggódnia a szurkolóknak. Neymar és Mbappé játéka tuti, és valószínűleg Cavani is visszatér a pályára, azok után, hogy a Dijón elleni bajnokit sérülés miatt kihagyta, mivel az uruguayit is benevezték a találkozóra. A nagy nevek közül egyedül Thiago Silva maradt ki a meccskeretből sérülés miatt.

  • A PSG utolsó 9 BL-meccsén egyaránt született legalább 2,5 gól
     
  • Az Anderlecht az utolsó 3 BL-meccsét úgy vesztette el, hogy már a szünetben vesztésre állt
     
  • Az Anderlecht utolsó 18 BL-meccséből 17-szer nem tudott nyerni


Fogadói szempontból nem könnyű a helyzetünk, hiszen a fogadóirodák nagy PSG-fölényt szimatolnak, viszont az Anderlechtben megbízni nem tűnik nagyon nagy biznisznek.

A PSG idei formájából kiindulva viszont bízhatunk az eredményes támadójátékban, a belga védők ráadásul nem igazán vannak hozzászokva, hogy ilyen kaliberű támadókkal vegyék fel a harcot.

A PSG számára egy győzelem komoly lépést jelentene a csoportgyőzelem felé, főleg, ha Neymaréknak sikerülne nagyobb arányú diadalt aratniuk. Bár a Tippmixpro nem kínál túl magas szorzót, véleményünk szerint a franciák szereznek legalább három találatot, így érdemes lehet megpróbálkozni ezzel a fogadással.

Anderlecht - PSG
hatharom.com
Vendégcsapat góljainak a száma 3+
@1.50
Fogadási határidő: szerda 20:45
[2620453] 2017-10-18 20:45:00 Anderlecht - Paris Saint Germainx;