Serie A

A hihetetlen szégyen után mi még most is bízunk Mourinhóékban

  • varin

A fővárosba látogat a hibátlan Napoli, ám a tökéletes mérleg megszakadhat a Roma ellen.

Nem mintha alapból könnyű lenne fogadni egy olasz rangadóra, ám a mostani Roma-Napoli szinte extrém módon tippelhetetlen 90 percnek tűnik. Bár a listavezető látogat egy olyan csapathoz, amely csütörtökön hat gólt is kapott egy norvég együttestől, és a Partenopei favorit is az örök városban, azért leírni a Romát nagy felelőtlenség lenne.

3657079

Nyilvánvaló módon a Roma az Európai Konferencia Ligát nem veszi igazán komolyan, miként az is biztosnak tűnik, hogy a Farkasok továbbjutása még a Bodőben bekapott hatos ellenére sincs nagy veszélyben, ám nem árt leszögezni a tényt, José Mourinho csapata 6-1-es vereséget szenvedett a norvég listavezetőtől.

Bár az eredménynek önmagában nagy jelentősége nincs, azért kétségtelenül nagy visszhangot váltott ki, hiszen José Mourinho csapata kapott ki megsemmisítő arányban, egy elvileg jóval szerényebb képességű csapat ellen. A találkozó után a portugál tréner elmondta, egyszerűen minőségileg volt jobb az ellenfél, mint az általa kiállított kezdő.

A javítási lehetőség persze nagyon hamar érkezik, vasárnap, a rangadók napján a Farkasok a Napoli csapatát fogadják, amely ne felejtsük el, 100%-os mérleggel áll a Serie A élén. Ez még úgy is csodálatosan fest a délieknél, hogy a sorsolásból láthatjuk, egyedül egy, még a Cristiano Ronaldo távozásából lábadozó Juventus van a legyőzöttek között, mint nívós ellenfél, így Luciano Spalletti fiainak is jó értékmérő lesz a vasárnapi kirándulás.

Valószínűleg hibás következtetésekhez vezetne, ha kizárólag a Roma hatosából és a Napoli idei szezonjából indulnánk ki, hiszen kijelenthetjük, hogy a déliek EV felett futnak, míg a Roma nyilván nem annyira rossz csapat, hogy hatot kapjon egy skandináv ellenféltől.

Hiányzók terén a Napolinál van ok inkább a fejtörésre, hiszen bár Piotr Zielinski visszatérhet, Kostas Manolas kidőlt, így például Eljif Elmas a kezdőben találhatja magát. A túloldalon marad a megszokott 4-2-3-1, Tammy Abraham pedig természetesen visszatér a kezdőbe, de a brit támadó mögött is meglesz a minőség, hiszen Mkhitaryan, Pellegrini és Zaniolo segítik a válogatott játékost.

Véleményünk szerint a fogadók kicsit túlreagálták a Napoli remek formáját és a Roma hatosát. Idegenben nem gondoljuk favoritnak az Égszínkékeket, ám akkor is korrekt pénzt nyerhetünk az eltolt oddsoknak köszönhetően, ha döntetlennel ér véget a találkozó.

{"headTitle":"Roma-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-10-24 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Roma +0.25","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3657079] 2021-10-24 18:00:00 Roma - SSC Napolix;