Serie A

A mostaninál is mélyebbre süllyedhet a Juventus

  • varin

A "szupertartalékos" Öreg Hölgy könnyedén begyűjtheti újabb vereségét a Serie A-ban.

Mint arról pénteken mi is beszámoltunk, a Juventus csapatát igen súlyosan érinti a dél-amerikai játékosok világbajnoki selejtezős távozása. Massimiliano Allegri mesternek kulcsjátékosok egész sorát kell nélkülöznie a Napoli elleni rangadón, márpedig ez két nyeretlenül megvívott bajnoki után lassan már 'must win' kéne legyen a torinói csapatnak.

3657016

2-3 forduló után természetesen butaság lenne bármi következtetést levonni, de tény, hogy ha nyernek a déliek, akkor 3 kör után a Juventus lemaradása rögtön 8 egység lehet az Intertől, a Milantól vagy éppen a Napolitól. Az eredmények mellett ráadásul játékban sem láthattunk eddig semmi biztatót Allegri csapatától, az Empoli például Torinóban sem adott szinte semmi esélyt az iparvárosi csapatnak. Mindezek után pedig egy olyan Napoli fogadja a Zebrákat, amely ha két kötelező győzelemmel is, de hibátlanul rajtolt a Serie A-ban.

Szakírók szerint a Juventus a hiányzók miatt kénytelen lesz visszaállni a 3 védős rendszerre, így Bonucci és Chiellini mellett De Ligt is szerepet kaphat - ez viszont messze nem tűnik jelenleg betonkemény és stabil bekksornak. A Juventus másik problémája ráadásul aligha oldódik meg egyhamar, hiszen Cristiano Ronaldo távozása nem feltétlenül volt benne a forgatókönyvekben, őt pedig már nem sikerült időben pótolnia a Zebráknak.

"A Juventusnak alighanem volt egy betonbiztos A-terve Ronaldóval és egy esetleges B-terve nélküle. Arra azonban nem számíthattak, hogy CR az utolsó pillanatokban távozik. Allegrinek sincs varázspálcája, nem tudja ezt a problémát egyik pillanatról a másikra megoldani. Amekkora probléma viszont van most Torinóban, azt nagyon nehéz lesz megoldani, és nem is biztos, hogy sikerül, mielőtt komoly lemaradást szedne össze a Juventus" - nyilatkozta Antonio Barilla szakíró.

Hiányzója egyébként a hazaiaknak is lesz, olyannyira, hogy a harmadikszámú kapus, a 21 éves Davide Marfella védhet, de Ghoulam, Demme, Lobotka, Zielinski és Mertens játéka is kérdéses.

Ahogyan azt sejteni is lehetett, a hírek hatására a fogadók favoritot csináltak az underdog Napoliból, így már csak 2.30-2.50 körül fogadhatunk a déliekre. És tényleg igencsak nehéz azt látni, hogy a szedett-vedett Zebrák sikert tudnának elérni a Maradonában.

{"headTitle":"Napoli-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-09-11 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Napoli +0","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bet Builder: 1x + 3 lap felett","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3657016] 2021-09-11 18:00:00 SSC Napoli - Juventusx;