Serie A

Folytatnánk a Napoli gyenge szériáját

  • varin

Döcög a nápolyi szekér, így akár a Fiorentina is pontot szerezhet a San Paolóban.

A pénteki Lazio-Roma és a vasárnap esti Inter-Juventus rangadók között szinte eltörpülni látszik a Napoli-Fiorentina csörte, ám ha olyan mérkőzést látunk, mint az előző szezonban Firenzében, aligha szomorkodhatunk majd. A nápolyi 90 perc favoritja a hazai gárda, de kár lenne leírni a vendégeket.

{"headTitle":"Napoli-Fiorentina","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-17 12:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Napoli","odds":"1.56","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4.42","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Fiorentina","odds":"6.24","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}

Noha a hétközi kupameccseken a Fiorentina elbúcsúzott a sorozattól, míg a Napoli továbbjutott, kár lenne egyértelműen kijelenteni, hogy abból a mérkőzésből a déliek meríthetnek erőt. A Napoli ugyanis nem túl stabil az elmúlt hetekben, melyet bizonyít, hogy az Empolit csak nehézkesen, 3-2-re tudták legyőzni Gattuso fiai.

A kupameccs két gólja egyébként folytatása volt annak az immáron kilenc meccsből álló szériának, amelyeken Insignéék minden alkalommal kaptak egy gólt. Nincs éppen üdvözítő formában a csapat, az egyértelmű és nem csak a kapott gólok miatt. A gárda az utolsó hat bajnokijából csak kettőt nyert meg, a botrányos szériában lévő Cagliari ellen, illetve Udinében, ahol a hajrában érkezett csak a győztes gól. Márpedig jövő héten trófeáért játszik a Partenopei, hiszen Reggio Emiliában a Juventusszal találkozk az olasz szuperkupáért.

Ami a vendégeket illeti, nagyon korai lenne még radikális formajavulásról beszélni, de tény, hogy a november-decemberi nyeretlenségi szériát követően négy meccsen hét pontot szereztek a Violák, ráadásul az Intert is sikerült hosszabbításra kényszeríteni a kupában.

Látjuk a fényt az alagút végén Prandelli csapatánál, ez pedig akár pontban is megmutatkozhat. Az x2 jól fizet, de maradnánk egy biztonságosabbnak tűnő megoldásnál, amely valószínűleg akkor is zöldül, ha a Fio csak egy gólt szerez.

{"headTitle":"Napoli-Fiorentina","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-01-17 12:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3428993] 2021-01-17 12:30:00 SSC Napoli - Fiorentinax;