Nemzetek Ligája

Még egy botlás már kínos lenne az olaszoknak

  • varin

A gyenge formában lévő hollandok érkeznek Bergamóba. Kombinált fogadással támadunk.

17 meccsesre növelte veretlenségi szériáját a Squadra Azzurra, ám a Lengyelországban elért 0-0 nem boldogította Roberto Mancini mestert. Az olaszok szerdán a szintén remiző hollandokkal találkoznak, a győzelem pedig - a lengyelek várható sikere miatt - mindkét fél számára jólesne.

{"headTitle":"Olaszország-Hollandia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-14 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Olaszország ","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.46","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"},{"eventTitle":"Hollandia","odds":"3.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}

Az olasz szakember dicsérte játékosait a gdanski remit követően, hiszen elképesztő mennyiségű lövést adtak le a lengyelek kapujára, ám a szerencse, illetve a borzalmas minőségű gyep nem állt az ő oldalukon. Bergamóban tehát már illene begyűjtenie a három egységet Bellottiéknak, hiszen a lengyelek azt a Boszniát fogadják, amely legyőzésével akár élre is állhatnak Glickék.

Ami a hollandokat illeti, nem ezek történetük legszebb hetei, hiszen a szeptember eleji, Lengyelország ellen aratott sikert követően három meccsen egy remire volt csak elegendő Frank de Boer együttese, gólt viszont egyet sem szerzett.

Válaszd a legnagyobb bónuszt, válaszd a cbetet!

A rotálási lehetőség persze mindkét csapatnál hatalmas, a bő keretek miatt rengeteg opció áll a szakvezetők rendelkezésére. A tervezett kezdők alapján mindkét fél a 4-3-3-at választhatja, a hazaiaknál Shaarawy, Immobile és Chiesa, míg a vendégeknél Berghuis, Depay és Promes kezdhet a támadósorban.

Ezúttal nagyobb hatékonyságra számítunk az olaszoktól, de a kombinált fogadásunkba beleférne még a lengyelek elleni 0-0 megismétlése is. Alábbi tippünk egyébként a 2009 óta lejátszott mind a hat találkozón zöldült és most is kiváló esélyt látunk rá.

{"headTitle":"Olaszország-Hollandia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-10-14 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1x + 3.5 gól alatt","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3287023] 2020-10-14 20:45:00 Olaszország - Hollandiax;