Foci-vb 2022

Ezt várjuk a hollandok kötelezőjétől

  • Tomihmv

A törökországi vereséget követően kötelező győzelem előtt állnak a hollandok. Speciális tippel támadunk a meccsükön.

Szombaton megkezdődik a világbajnoki selejtezők második fordulója, jelen cikkünkben pedig a Hollandia-Lettország ütközetet vesszük górcső alá.

A hollandok pocsékul rajtoltak, hiszen meglepetésre 4-2-re kaptak ki Törökországban, méghozzá úgy, hogy a hazaiak a 46. percben már 3-0-ra (!) is vezettek. A hajrában közelebb, egy gólra került a vendéglátójához Hollandia, azonban az ihletett formában játszó Burak Yilmaz eldöntötte a három pont sorsát, mindemellett az utolsó percben Depay tizenegyest hibázott.

Természetesen nincs veszve semmi még De Boerék számára, azonban a hétvége első napján hozniuk kell a kötelezőt Lettország ellen. Az ellen a lett csapat ellen, amely szintén zakóval startolt a selejtezősorozatban.


>>>REGISZTRÁLOK A CBET-RE ÉS KÉREM A 200 EURÓ ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


cbet

A baltiak hazai pályán kaptak ki Montenegrótól 2-1-re, pedig egy kis szerencsével az egyik pontot is megcsíphették volna, hiszen a balkániak csak a hajrában szerzett góllal tudtak diadalmaskodni.

Noha fontos hiányzója továbbra sincs a vendégeknek, csak és kizárólag a tisztes helytállás lehet a céljuk Amszterdamban. Merthogy hiába kaptak ki kettővel a törököknél a hollandok, ég és föld a különbség köztük és lettek között. 

Mindez pedig vélhetően ki is jön (még úgy is, hogy De Boer egy-két helyen biztosan változtat a kezdőcsapatán), köszönhetően a hazaiak győzelmi kényszerének. A bukmékerek ugyanakkor tökéletesen beárazták a meccset, így egy speciális fogadással próbálkozunk meg, méghozzá azzal, hogy mindkét félidőben legalább két találat születik.

Ez a tipp pedig abszolút nem ördögtől való, mivel biztos, hogy a hollandok mennek majd, és a játékstílusokból adódóan borítékolható, hogy nem maradunk gólok nélkül. Így pedig 2.30-ért bőven megér egy misét ez a fogadási opció számunkra.

{"headTitle":"Hollandia - Lettország","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2021-03-27 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét félidőben több, mint 1,5 gól születik ","odds":"2.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"cbet"}]}
[3495289] 2021-03-27 18:00:00 Hollandia - Lettországx;