Sportfogadás

Így fogadják az olasz-holland rangadót!

Két futballnagyhatalom, két lemaradó a vb-ről - vajon mi sül ki ebből?

Gőzerővel készülnek a válogatottak a hamarosan rajtoló oroszországi világbajnokságra, de a klubszezon végeztével a lemaradó csapatok is próbálnak építkezni. Olaszország és Hollandia a legtöbb esetben a végső győzelemre is esélyes válogatottak között kerül említésre, ám most meglepetésre egyik alakulat sem lesz ott a vb-n, miután elbuktak a selejtezőben.

[2726343] 2018-06-04 20:45:00 Olaszország - Hollandiax;5

Mindkét válogatottnál új időszámításba kezdtek a közelmúltban, a hollandoknál Ronald Koeman február, az olaszoknál Roberto Mancini május óta vezeti a nemzeti tizenegyet. Bár a klubszezonnak vége, a vb pedig csak álom maradt, a fenti tényezők miatt a játékosok mégsem veszik lazára ezeket a meccseket.

Pár nappal ezelőtt az olasz csapat a vb-favorit franciák vendégeként 3-1-es verést kapott, míg a hollandok 1-1-et játszottak Nagyszombaton Szlovákia ellenében. Mindkét oldalra tehát ráférne a javítás, kérdés, hogy mire mennek majd egymással a felek.

tippmixpro.hu

Az biztos, hogy a barátságos meccseken az olaszoknak jobban megy a hollandok ellen, legutóbb 2017 márciusában 2-1-re tudott nyerni a squadra azzura. A bukik szerint most is az olaszok a favoritok, de azért a 2.30-as szorzó is mutatja, hogy közel sem lesz sima ez a találkozó.

A fenti ábrából viszont az látható, hogy az olasz csapat élvezi a magyar fogadók bizalmát, hiszen a beérkezett tétek 59 százaléka a hazai mellett foglalt állást és csupán nyolc százalék várja az Oranje győzelmét, amire 3.20-as szorzót kapunk a   -n .