NB I

Ennyiért ezt a tippet ki kell venni a Loki-Zetén?

  • mr.blonde

Két vidéki fellegvár csatáján eléggé jóindulatúak a bukmékerek a hazai együttessel.

Debrecen - Zalaegerszeg mérkőzést is rendeznek az OTP Bank Liga hétvégi fordulójában, ez a párosítás pedig bizony nem hangzik rosszul a magyar futballban.

A csapatok múltja azonban dicsőségesebb, mint a jelenük, hiszen a Zete kiesőhelyen tanyázik, míg a Loki csupán öt pontra van a veszélyzónától. Ebből a szempontból tehát egy kifejezetten fontos mérkőzés lesz ez.

{"headTitle":"Debrecen - Zalaegerszeg ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-14 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Debrecen ","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Zalaegerszeg ","odds":"3.6","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

A táblázatból is látható, hogy bizony elég jóindulatúak voltak az oddsmesterek a Debrecennel, amelynek győzelme kettes odds alatt fogadható. Bár a tabellán elfoglalt helyezések indokolhatják akár ezt az oddspárt, azért mégis úgy véljük, nem biztos, hogy jól lett belőve ez a szám.

Tudtad?
A Zalaegerszeg 2002 óta nem tudott tétmérkőzést nyerni a Debrecen vendégeként

A Zalaegerszeg ugyanis megindult felfelé, az elmúlt két fordulóban négy pontot rabolt el a két dobogós csapattól és közben még legyőzte a Vidit is a kupában. Igaz, hogy szerdán egy 5-0-s zakóval kiesett az MK-ből, de az összeállításukat böngészve láthatjuk, hogy közel sem a bajnokságban kezdőnek számító emberek játszottak azon a meccsen.

[3080258] 2020-03-14 17:00:00 DVSC - Zalaegerszegx;5

Mire érdemes fogadni?

Nem is nagyon eresztenék hosszúra ezt a dolgot, itt ugyanis az érték nálam a vendég kimenetel szorzójában akad. A formák alapján szinte teljesen egál a két csapat - gyűjtött pontokat figyelembe véve a zalaiak jobban is állnak - de az ellenfelek minősége miatt inkább a Zetét tesszük jobb helyzetbe.

A lelátón természetesen nem lesznek itt sem nézők, vagyis a hazai pálya előnye elég vékonyka lesz. Bőle, Stieber, Radó, Bobál kvartettje elég minőséginek tűnik a magyar élvonalban, míg a Lokinál inkább a csapatjátékban próbálnak meg erősséget kovácsolni.

Szerintem jelen körülmények között sokkal több sansza van a Zetének a jó eredményre, mint azt az oddsok súgják, így nálam egyértelműen az X2 a játék ezen a meccsen.

Ti mit gondoltok, mi a jó tipp erre a meccsre?

 

 

 

{"headTitle":"Debrecen - Zalegerszeg ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-14 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Zalaegerszeg vagy döntetlen ","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

 

 

[3080258] 2020-03-14 17:00:00 DVSC - Zalaegerszegx;