Bajnokok Ligája

Speciális fogadásokkal nyernénk a Napoli-Barcán

  • varin

Sok a kérdőjel és sok a hiányzó is mindkét félnél, így a szokásos piacok helyett egy speckóval nyernénk.

A katalánok híresen gyengén szerepelnek az idegenbeli mérkőzéseiken a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában, de a Napoli ellen illene győzelemmel kezdeniük a menetelést. Az olaszok formája ugyan rendben van, de a Brescia vagy a Cagliari nem éppen a katalán óriás. Lássuk, mivel lehet nyerni a nap legjobb mérkőzésén.

{"headTitle":"Napoli-Barcelona","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-25 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Napoli","odds":"3.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Barcelona","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Tavaly ugyan sikerült megtörnie rossz sorozatát a Barcelonának, hiszen az Old Traffordon tudtak nyerni a BL negyeddöntőjében, de előtte 2016-ban találjuk az utolsó idegenbeli sikert. A katalánok eredménysora a csoportkörben sem igazán lenyűgöző, de tény, a mostani Napoli az Internél és a Dortmundnál is könnyebben verhető csapat, még úgy is, hogy azért a gránátvörös-kékek egyelőre még mérföldekre vannak attól, hogy igazi BL-favoritnak tekintsük őket.

Quique Setien mester legényei három győzelemből érkeznek, és bár igaz, hogy az Eibarnak lőtt ötös jól fest, de egy Betis, Getafe, Eibar elleni kötelező hármasból következtetéseket levonni nagy felelőtlenség lenne, az igazi tesz kedden este, illetve vasárnap, az El Clásicón esedékes.

"Nagyon nehéz meccsre számítok, ezek azok a meccsek, ahol az olaszok mindig a maximumom tudnak pörögni. Láttuk már, mire is képes a Napoli és biztos vagyok benne, hogy egy végig nagyon szoros, izgalmas párharc lesz ez"- nyilatkozta Setien.

A mester kitért arra is, hogy öröm lesz újra viszontlátnia egykori játékosát, Fabian Ruizt, akivel még a Betisnél dolgozott együtt, és nagyon reméli, a középpályás ezúttal nem tudja a legjobbját nyújtani.

[3236260] 2020-02-25 21:00:00 SSC Napoli - Barcelonax

A mérkőzés felvezetéseként persze sok helyen inkább Lionel Messivel foglalkoztak és azzal, hogy az argentin sztár először játszik ott, ahol Maradona gyönyörű éveket töltött. Az összehasonlítás persze felesleges - véli Setien.

"Nem lehet ezt a két futballistát összehasonlítani és nincs is értelme. Leo szenzációs futballista, 14-15 éve a legmagasabb szinten rúgja a bőrt és úgy vélem, ez a különbség közte és a világ összes többi játékosa között - ez jelenti a különbsége, hogy Messi évek múltán is képes ugyanolyan jól játszani, mint az előző meccsén. Természetesen Maradona játékát is nagyon szerettem, lenyűgözött, amit tudott a pályán" - alibizte el a témát a katalánok trénere.

A másik oldalon is a Bolháról szólt a nyilatkozatok többsége, Gattuso mester elmondta, nem készülnek emberfogással az argentinre, mert nincs olyan futballista, aki képes őt egy az egyben megfogni. Arra viszont számít, hogy több lehetősége és területe lesz a csapatának, mint a kiscsapatok ellen, amelyek próbálják konzisztensen tönkretenni a déliek játékát.

A nyári felkészülési meccsek a Barcának sikerültek jobban - Fotó: Barca Blaugranes

Ami a hiányzókat illeti, rengeteg a kérdéses elem. Koulibaly és Malcuit benevezve sem lett a hazaiaknál, ahol egyelőre nem biztos, hogy Meret vagy Ospina véd majd. Szintén talány, hogy a visszatérő Allan vagy Demme lesz-e a középpálya közepén, miként Milik és Politani is versengenek még az egyik támadó szerepköréért.

A másik oldalon a keret tele van ifikkel, hiszen Sergi Robert, Jordi Alba, Ousmane Dembélé és Luis Suárez sérültek, míg a friss igazolás, Martin Braithwaite elutazott ugyan, de pályára nem léphet. Jelen állás szerint így a Messi-Griezmann-Fati hármas támadhatja a dél-olasz gárda ketrecét.

Messiéket is elérte a koronavírus-pánik

Az ESPN információ szerint a határátlépést megelőzően a Barcelona-játékosokat egy speciális szobában tesztelik majd le. Amennyiben hőemelkedésük vagy lázuk van, további vizsgálatok várnak rájuk.

Ha valaki a vendégek sikerében gondolkozik, felesleges tovább keresnie, hiszen a piacon gyakorlatilag egyetlen elérhető buki sem kínál 2.20-as szorzót a Barca győzelmére, így ide érdemes lehet befektetni a    -nál.

Mint ahogyan érdemes a szögletes piacokat is átböngészni, ugyanis egyik csapat játéka sem a szélen vezetett támadásokra épül, ez abból is látszik, hogy mindkét gárda a hazája bajnokságában a legkevesebb szögletet rúgó és kapó csapatok között van. A felek a nyári felkészülés során kétszer is találkoztak és bár messzemenő következtetéseket a kettős Barca-sikerből kár levonni, az azért fontos elem, hogy a sarokrúgások mindkétszer megálltak 8-nál. Mi most ennek fényében a gólok vagy a lapok helyett erre a speciális piacra fogadnánk.

{"headTitle":"Napoli-Barcelona","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-02-25 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"10,5 szöglet alatt","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Napoli +0.5 szöglet","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3236260] 2020-02-25 21:00:00 SSC Napoli - Barcelonax;