TipPics

Olvasónk több sportággal 325 ezeret vett ki a Zrt. zsebéből

Foci, darts, tenisz és úszás is helyet kapott a legújabb TipPics szelvények között.

'Zoli911' nevű olvasónk szépen meghúzta július végét és az erről tanúskodó bizonyítékok között nagyobb és közepes tétekkel megjátszott szelókat is találunk. A norvég másodosztályú Raufoss-Jerv összecsapásra például 50.000 forinttal bombázta meg a hazaiak győzelmét. Az állás már 3-0 is volt, de mire hátradőlt volna a grimstadi FK Jerv 10 perc alatt 3-2-re jött fel. A hajrára tehát maradt izgalom, ám végül a 89. percben ismét a hazaiak voltak eredményesek és végül 4-2-re hozták a találkozót.

A legnagyobb összeget a World Matchplay döntőjébe fektette, mégpedig a 2018-as világbajnok Rob Cross győzelmét vizionálva. Michael Smith sem adta könnyen a bőrét, hiszen ugyan "Voltage” csúnyán meglépett a meccs elején, de "Bullyboy”-nak sikerült visszakapaszkodnia. A lépés aztán mégis Cross-nak jött ki jobban, ezáltal szép kis summát hozva a hathármas tipszternek. Érdekesség, hogy a nemzeti iroda csak 1.65-öt fizetett "Voltage” sikerére, míg a partnerirodáinknál nagyjából egy tizeddel többet ért sikere.

'Zoli911' az öt feltöltött szelvényével összesen 325 ezer ropogós magyar forinttal vette le az állami irodát.

Érdemes hozzátenni, hogy szépen variálta a sportokat, hiszen nem csak focira és dartsra, hanem úszásra és teniszre is korrekt tippeket küldött csatába.

Kattints a további remek szelvényekért.

Amennyiben szeretnél Te is a hatharom.com címlapján szerepelni, ne habozz beküldeni nyertes szelvényedet és mi örömmel közzétesszük azt a nagyérdeműnek.