TipPics

Így nyerj 100 ezret egy laza hármas kombival

Olvasónk pulzusa valószínűleg nem emelkedett sokat, hiszen tükörsimán jöttek a gondosan kiválasztott meccsei.

Az alábbi pofás kis szelvényt 'isti___' nevű felhasználónk vasárnap töltötte fel a TipPics-be. A fogadó egy kézilabda és két tenisz meccs kombinálásával 3.19-es oddsot generált és azt 31.500 forinttal küldte játékba. A tételek zöldülése után nettó 70 ezer forintos profitra tett szert.

Az első esemény a Győri ETO Bukarest elleni Final Four elődöntője volt, amelyen mínusz 1.5-ös hendikeppel fogta meg a magyar csapatot, és mint tudjuk Ambros Martín csapata hat góllal verte a románokat és meg sem állt a BL-győzelemig.

A madridi ATP tenisztorna férfi egyes versenyének elődöntőjén az ihletett formában teniszező Dominic Thiemet favorizálta Kevin Anderson ellenében, és az osztrák simán hozta is a tőle vártakat (6-4, 6-2). A salakon zajló spanyol megmérettetés női döntőjére is fogadott - itt sem kellett különösebben izgulnia, hiszen a hölgyek nagyon lazán hozták az overt. (Kvitova - Bertens - 7-6, 4-6, 6-3)

A nyereményhez természetesen ezúton is gratulálunk

és várjuk a további nyertes szelvényeket!

Olvasónk a "Thiem-vonatra" már korábban is felült, a csütörtöki Coric elleni nyolcaddöntőben azonban nem a győzelmének, hanem a 20.5 játék fölötti eredménynek szavazott bizalmat - szelvényét 80.000 forinttal küldte harcba és nettó 36.000-rel növelte a bankrollját.