Felkészülés

Négyszeres szorzóval próbálkozunk a spanyol - argentinon

A világbajnokság két favoritja találkozik egymással kedden este Madridban.A spanyolok és az argentinok is tesztelésnek szánják a meccset.

Egymást adogatják körbe a világ legjobb válogatottjai, az elmúlt pár napban világbajnoki döntőknek beillő meccsek sokaságát rendezik szerte a kontinensen. A kedd esti spanyol-argentin is ezek közé tartozik, hiszen vélhetően senki nem kapná fel a fejét, ha nyáron mondjuk ez a két gárda vívná az oroszországi finálét.

1x2    
Spanyolország Döntetlen Argentína
2.00 3.30 3.60

A bukmékerek szerint a pályaválasztó spanyolok a mérkőzés favoritjai, hiszen a hispánok győzelme kis híján csak fele annyit fizet, mint az argentin siker.

Ennek egyrészt a madridi helyszín lehet az oka, máskülönben pedig a spanyol csapat kifejezetten jó meccset játszott pénteken a németek ellen, az 1-1-es végeredmény ellenére a mutatott játék képe alapján Iscóék közelebb álltak a győzelemhez, mint a világbajnoki címvédő.

Az argentinoknak sincs miért panaszkodniuk, hiszen Manchesterben Messi és Agüero nélkül 2-0-ra lépték le az olaszokat, vagyis a formák alapján egyik oldalon sincs különösebb probléma.

Messi és Iniesta ezúttal ellenfélként lehet ott a pályán

Ami a keddi összeállításokat illeti, meglehetősen nagy a bizonytalanság. Egyrészt a duplázást a szövetségi kapitányok úgy próbálják meg kihasználni, hogy lehetőleg minden keretbe behívott játékos pályára kerüljön, így a szombati kezdőcsapatokhoz képest jó pár változásra lehet számítani mindkét oldalon.

A spanyoloknál Sergio Ramos és Thiago Alcantara is pihenőt kaphat, míg David Silva kisfia betegsége miatt a németek elleni meccs után elköszönt a csapattól. Lopetegui mester Nacho, Rodri, Saúl, Marco Asensio és Diego Costa játékára is kíváncsi lehet, így vélhetően mindannyian ott lesznek az első percben a pályán.

A másik oldalon elvileg Messi szintén pályára kerülhet, hiszen az olaszok elleni meccs előtt az volt kommüniké, de például Agüero kisebb sérülése nem jött rendbe, így ő ezt a meccset is passzolhatja.
Update: Lionel Messi sem lesz ott a pályán.

Ez a találkozó klasszikus példája annak, hogy jobb megvárni a hivatalos kezdőket.

A meccs amiatt lesz igazán érdekes, mert a játékosok többsége kiválóan ismeri egymást, mást ne mondjunk a "fél Barcelona" ott lehet a Wanda Metropolitanóban. Éppen emiatt nem számítunk véresen komoly 90 percre, ez tényleg egy barátságos mérkőzésnek ígérkezik, ahol persze a közönséget is illik majd kiszolgálni.

Ebből kiindulva a mindkét csapat szerez gólt, az over 1,5 vagy éppen a döntetlen is jó választás lehet, sőt, ezeket akár össze is tudjunk kombinálni.

Gólszám 1.5 felett@1.30    

Mindkét csapat szerez gólt@1.75    

Döntetlen és 1,5 gólnál több@4.25    

[2711798] 2018-03-27 21:30:00 Spanyolország - Argentínax;