Tipp

Egyáltalán nem is akkora hülyeség ez a 101-szeres odds!

  • varin

Hatalmas meglepetés kéne, hogy ez a tipp zöldüljön, de azért egy kis aprót megér.

Az Internazionale pokoli formáját már többször is megénekeltük. A kék-feketék az utolsó tíz meccsükből egyet sem tudtak megnyerni, a hét döntetlen mellett öt gólt szereztek és olyan csapatoknak is pontot vagy pontokat adtak, mint az Udinese, a Sassuolo, a SPAL vagy a Crotone. Hogy Spalletti széke inog, azt talán erőteljes lenne kijelenteni egy ilyen szezonkezdet után, mindenesetre még néhány kudarc és akár az is elképzelhető, hogy nem a tar mesterrel fejezi be a szezont a Nerrazzuri.

A halványzöld irodánál fogadhatunk arr a, hogy melyik Serie A-trénert küldik el legközelebb csapatától és ezen a listán Luciano Spalletti neve az utolsó helyen áll, olyanok társaságában, mint Allegri (Juventus), Gasperini (Atalanta), Inzaghi (Lazio) vagy Sarri (Napoli), ám a realitások azt mutatják, hogy egy ilyen sorozatban a 101-szeres szorzó nem reális.

Fotó: Archív

Nem segít ráadásul Spalletti helyzetén az sem, hogy a Crotone elleni iksz után rendesen nekiment Francesco Totti mellett az Inter csapatvezetésének is, megemlítve, hogy nemigen hajlandóak pénzt áldozni a csapat megerősítésére és ez némiképp frusztrált légkört eredményez.

Az Inter sorsolása ugyanakkor habkönnyű, ám pontosan ez az a faktor, amely megadhatja az esélyt a tippünkre.

A kék-feketék következő három ellenfele a Bologna, a Genoa és a Benevento, ám ha ezeken a találkozókon is botlik a csapat, majd utána a Milan, a Napoli és a Sampdoria is kibabrál Icardiékkal, akkor valószínűleg elfogy a türelem Spallettival szemben.

Az argentin sztár ráadásul pocsék formában van, utolsó öt meccsén egy gólt jegyez, ami a korábbiaktól messze elmarad, Perisic pedig nyolc bajnoki óta nem jegyez sem gólt, sem gólpasszt. Fikció, de azért ne vegyük el annak esélyét sem, hogy a MU által körüludvarolt horvát és a Madridba vágyódó argentin esetleg a meghiúsult transzfer miatt futballozik kevésbé lelkesen és eredményesen.

Természetesen hatalmas bravúr kell ahhoz, hogy legközelebb Spallettit száműzzék székéből, a SPAL mestere, Leonardo Semplici és a Veronában dolgozó Fabio Pecchia is komoly esélyesek, ám a 101-szeres szorzóban van value, és valamennyi aprót biztosan megér ez a tipp.

hatharom.com
Luciano Spalletti lesz a következő kirúgott edző
Odds: 101.00