Olasz foci

A legjobbkor jön ez a rangadó az olasz trónkövetelőnek

Mármint azt leszámítva, hogy mindkét csapat a jövő héten pályára lép az Európa Ligában is.

   
Napoli Döntetlen Lazio
1.60 4.00 5.00

A Juventus firenzei rangadójával még nem értek véget a 24. forduló derbijei, szombaton este a Lazio a San Paolóba látogat, hogy a Napoli ellen szakítsa meg gyenge szériáját. Noha mindkét csapatra EL-találkozó vár csütörtökön, az az oddsokból is látszódik, hogy eléggé valószínű a hazaiak sikere.

Ha lehet ilyet mondani, a Napoli számára a legjobbkor jön ez a rangadó, hiszen amúgy is jól szerepeltek a Sasok ellen az elmúlt években, de ezek mellé most még hozzáadhatjuk a két csapat formája közötti igen nagy különbséget.

Amíg ugyanis a Napoli hetes győzelmi szériában van a bajnokságban, addig a Lazio három találkozó óta nyeretlen.

Simone Inzaghi csapata legutóbb a Genoa ellen kapott ki hazai pályán és a pesszimista Lazio-fanatikusok szerint ez már a csapat kipukkadásának egyik előszele. Arra, hogy nem túl ideális a helyzet jelenleg a főváros égszínkék felében, az is bizonyítékul szolgál, hogy a tréner fegyelmi okokra hivatkozva száműzte a keretből Felipe Andersont, aki a csapat edzéseit sem látogathatja.

[2588561] 2018-02-10 20:45:00 SSC Napoli - Laziox;10

Fontos hiányzó a másik oldalon is lesz, hiszen a hírek szerint Sarri mester nem szeretne kockáztatni a Benevento ellen megsérülő Dries Mertensszel, így Callejón és Insigne mellett ezúttal Ounas kaphat esetleg szerepet.

Az elmúlt években igen gólgazdagra sikerültek a két csapat mérkőzései, hogy mást ne mondjuk, az utolsó tíz randevújukon a Napoli 25 gólt is szerzett. A fogadóirodáknál az over 2.5-es opció nem fizet igazán sokat (1.55), ám ha ezt megspékeljük azzal, hogy a déliek otthon tartják a három pontot, már egy egészen pofás kis 2.15-szörös oddsot kapunk.

[2588561] 2018-02-10 20:45:00 SSC Napoli - Laziox;
241306