Sportfogadás

Olvasónk 160 ezer forintot kaszált 3 meccsel!

Újabb szép nyereményekről szóló szelvények kerültek feltöltésre a TipPics-be.

Meglepetéseredményekben a mögöttünk álló hétvége sem szűkölködött, azonban az ügyes fogadók találtak maguknak jó tippeket. Erre példa 'kartal' nevű olvasónk, aki a hatharom.com TipPics-rendszerébe két vaskos szelvényt is feltöltött, amelyekkel 157 ezer forintos profitra tett szert.

A szombati napra egy kettes kötést küldött játékba, amelyen a női kézi csapatunk Norvégia elleni veresége valamint a Mainz-Augsburg meccs gólváltása szerepelt. Lévén Görbiczék 30-22-re kikaptak a címvédőtől, a Bundesliga-találkozón pedig 3-1-es vendégsiker született, 'kartal' 2.12-es szorzója simán ült, így a 100.000 forintért feladott szelvénye 112 ezer tiszta hasznot hozott a számára. Vasárnapra is maradt egy tölténye, mégpedig a Sampdoria-Lazio meccsre, ahol szintén gólváltás volt a várakozás, így a 2-1-es római siker újabb nyertes tippet jelentett olvasónknak. Az 1.45-ös szorzóért szintén 100.000 forintot kockáztatott, így ezzel a szelvénnyel 45 ezer forint ütötte a markát.

hatharom.com

'Gólszerző' nevű olvasónk ahatharom.com tippmestereinek női kézi-vb-s kombiját játszotta meg vasárnapra. A vb 3. napjára Románia győzelmét és a magyar-svéd meccs kevés gólját ajánlották kettes kötésben tippadóink, az 1.77-es eredő oddsért pedig nem sokat kellett izgulni, hiszen mind a két tipp problémamentesen leesett. 'Gólszerző' ezzel a kombival több mint 10 ezer forintot vághatott zsebre.

hatharom.com

 

Kattints a képre és tippelhetsz is!