Angol foci

Jött a papírforma, kivágták a londoni trénert

  • varin

Slaven Bilic csapatát hazai pályán tömte ki a Liverpool, ez pedig a horvát állásába került.

Fotó: Daily Mail

Pocsékul kezdte a 2017/18-as szezont a West Ham United, a Kalapácsosok az első tizenegy bajnokijukból csupán kettőt tudtak megnyerni. Miután Slaven Bilic fiai a hétvégén 4-1-re kaptak ki hazai környezetben a Liverpooltól, hétfő reggel a horvát mesternek már csak csomagolnia kellett betérnie az irodába.

West Ham United#eng-west_ham#5

Pedig a nyári átigazolási szezon során nagyon jól erősítettek a Kalapácsosok, Marko Arnautovic, Chicharito Hernández, Joe Hart és Pablo Zabaleta érkezése után gondolhattunk akár arra is, hogy a WHU idén komoly tényező lesz a top10-ben. A tények azonban mást mutatnak, a United mindössze 11 gólt szerzett 11 mérkőzés alatt és a 23 kapott góljuk a legtöbb a Premier League-ben.

A Sky Sports értesülései szerint nagyjából már el is dőlt, ki lesz az utód, hiszen a korábban Leicesternél és Evertonnál is rémisztgető David Moyes szívesen vállalná a kispadot, a WHU-nál pedig hajlanak a skót tréner alkalmazására.

Bilic 2015 nyarán ült le a West Ham kispadjára, az első szezonjuk pedig igen jól sikerült a londoniaknak. Ám hiába az új stadionba költözés és a nagy volumenű transzferek, az igazán nagy áttörés elmaradt, Bilicet pedig csak idén már kétszer is meneszteni akarták.

Az új tréner először november 19-én irányíthatja a Unitedet, ekkor Carrollék a Watford vendégei lesznek.

   
Watford Döntetlen West Ham
2.10 3.25 3.40
237903