NB I

Hatszoros oddsért álmodtunk nagyot a Loki meccsére

A hajdúságiak mumusukat látják vendégül szombat délután, az odds pedig nem véletlenül magas.

Ha röviden akarjuk megválaszolni saját kérdésünket, talán elég lenne annyi, hogy nem, nem éri meg fogadni a Debrecenre 1.90-es oddson. Ennek a forma, az egymás elleni mérkőzések mellett a hiányzók is az oka. De akkor mi lehet a jó tipp erre a mérkőzésre?

   
Debrecen Döntetlen Paks
1.90 3.25 3.75

Kiváló formának örvendő Paks látogat a Cívisvárosba, Csertői Aurélék ráadásul igazi "bravúrpontokat" zsebeltek be az elmúlt hetekben. A Diósgyőr, a Puskás Akadémia és az Újpest elleni idegenbeli mérkőzéseken hét ponttal gazdagodtak a tolnaiak, és mivel a DVTK ellen sikerült begyűjteniük a győzelmet, már tudják, milyen érzés nyerni a Nagyerdei Stadionban. Igaz, ha nem lett volna ez a győzelem, akkor sem kellene felütni a történelemkönyveket az utolsó zöld-fehér sikerre, hiszen márciusban Haraszti, Kulcsár és Bartha góljaival a vendégeknél landoltak a pontok. A Paks mestere szerint ismételten bravúrra lesz szüksége csapatának.

"Elsőre egy szó jut eszembe a Debrecen elleni mérkőzésünkkel kapcsolatban, a bravúr. Ugyanis erre lesz szükségünk ahhoz, hogy győzni tudjunk a Nagyerdei Stadionban. Az utóbbi fordulók egyik, ha nem a legjobb formájában lévő csapatához látogatunk. Nagyon masszívak, a legkevesebb gólt kapták az NB I-ben, és előre is nagyon jól játszanak. Szóval ismét mindenkinek a maximumot kell kihoznia magából ahhoz, hogy sikeresek lehessünk" - nyilatkozta az MTK korábbi betonkemény játékosa.

Ahogyan a paksiak, úgy a Loki is sikerrel vette a hétközi akadályokat, ám amíg az ellenfél hetet lőtt a Balatonfürednek, addig a hajdúságiak erejéből csak egy 3-2-re futotta a Monor ellen. A tabella harmadik helyén álló csapatnak már múlt héten is akadtak gondjai, hiszen a Haladás ellen elszórtak két pontot, ráadásul sérültek terén is borzalmasan áll a Loki.

[2538980] 2017-10-28 15:30:00 Debrecen - Paksx;10

Mint arról Herczeg András nyilatkozott, a kupameccsen kidőlt Haris Tabakovic, míg Szatmári Csaba a Hali ellen sérült meg - mindkettejük játéka kérdéses. Sós Bence agyrázkódás miatt nem játszhat, így minden poszton van fontos hiányzója a válogatott kispadjával is szóba hozott mesternek.

Az 1-est tehát ne erőltessük, míg az x2-re nem túl magas a szorzó. Nemrég azonban regéltünk egy bizonyos végeredményről, ami tulajdonképpen most is adja magát. Az idei szezon legnépszerűbb, 1-1-es végeredménye tűnik most is papírformának, hiszen mindkét fél utolsó találkozója így ért véget, ráadásul ez a párosítás az utolsó hét meccsén négy 1-1-et is látott.

Esélyesebb természetesen a DVSC, de a mostani, nem túl acélos formájuk közepette az igen nehezen verhető Paks ellen reális forgatókönyv a pontvesztés!

Kockázatkerülőknek: X2 - 1.77

Óvatosabbaknak: Döntetlen és 2.5 gól alatt @4.00

Nagyot álmodóknak: Végeredmény 1-1 @6.00

2017-10-28;212
239099