Bulvár

Széttrollkodta az egyik fogadóiroda a leégő skót csapatot

A neves ír bukméker úgy döntött, illik még egyet belerúgni a Glasgow Rangersbe.

Miközben Glasgow egyik felében a Celtic a kedd esti, PSG elleni Bajnokok Ligája derbire készül, addig a város másik csapatánál, a Rangersnél továbbra is nyögik a július eleji szégyenletes Európa Liga-kiesést. Mint emlékezhetünk, a skót rekordbajnok a luxemburgi FC Progrés Nidderkuer ellen 2-1-es összesítéssel esett ki az első fordulóban. Erre a mérkőzésre emlékezve trollkodott egy hatalmasat az ír PP monogramú iroda az Ibrox Park előtt.

Fotó: Twitter

Mint az látszódik a Twitterre kiposztolt képen, az iroda két 'munkást" küldött az Ibrox elé és néhány zöld-fehér bója mellé "Figyelem: Munka folyamatban" feliratot is kitettek. A bukméker szóvivője nem felejtette el megjegyezni, miközben a Celtic a világ egyik legjobb csapata és legdrágább játékosa ellen készül, addig a Rangers pénteken a Partick Thistle vendége lesz a skót bajnokságban.

A trollkodás egyébként egyáltalán nem véletlen, a Celtic köztudottan inkább az ír vonalat képviseli Skóciában, míg a Rangers-szurkolók szíve Angliához húz.

Az ír bukmékernek egyébkét nem ez az első ilyen jellegű poénja, a Rangers kupakiesését követően az irodánál úgy döntöttek, már ki is fizetik a Celtic 2017/18-as bajnoki címére beérkező fogadásokat.

A Kelták tehát kedden este a PSG ellen lépnek pályára, ám a     által kínált 1.22-es odds meglehetősen csalóka, hiszen 2010 óta a skót csapat a 28 hazai BL-mérkőzéséből csupán hatot vesztett el.

Játssz velünk a Trollfoci kocsmájának értékes nyereményéért! Katt a képre a részletekért!