Európa Liga

Ennyiért be kéne húzni az overt, nem?

  • gb1

A Rangers-Bayer első felvonása nem lenne meglepő, ha gólzáporba fulladna, bár a hazaiak kissé formán kívül érkeznek.

Gerrard remek munkát végez a csapatnál, bár épp kisebb hullámvölgybe kerültek. Fotó: Leverkusen Twitter

Pikáns kis EL-összecsapást rendeznek 21 órától Skóciában. A Bragát kettős győzelemmel kiejtő Rangers a szintén portugál ellenfelet, azaz a Portót oda-vissza verő Leverkusent fogadja az Ibrox stadionban. Cikkünk írásakor úgy tűnik, hogy ezen találkozót nyílt kapukkal rendezik és hát az oddsokból láthatjuk, hogy rá is fér majd a biztatás az underdog Gerrard-legénységre.

{"headTitle":"Glasgow Rangers-Bayer Leverkusen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Rangers","odds":"3.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"},{"eventTitle":"Bayer","odds":"2.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}

Nem véletlenül óvatosak a bukik, ugyanis a skót csapat nem igen képes huzamosan jó teljesítményt nyújtani. A bajnokságban tesznek egy lépést előre, majd kettőt hátra, persze nehéz lehet tét nélkül focizni, ugyanis a Celtic 13 egységet ver rájuk jelenleg, ami szinte behozhatatlan hátránynak tűnik. Motiváció híján főleg underes meccseket játszott az amúgy kiváló kvalitású támadókkal megáldott csapat, amely az összes hazai EL-találkozóján betalált. 

Tudtad? Míg Skóciát már csak a Rangers képviseli a nemzetközi kupákban, addig a németeknek öt csapata is áll még - a Bayern, RB Leipzig, Frankfurt, Wolfsburg és a Leverkusen.

A Gyógyszergyáriak pazar formában érkeznek Glasgow-ba és egy könnyed, szintén az EL-ben vitézkedő Eintracht elleni 4-0-s győzelemmel hangoltak a csütörtöki megmérettetésre. Peter Bosz remekül gatyába rázta az együttest, amely az utóbbi 10/12 összecsapását győzelemmel zárta - ezek közül pedig kilenc overes eredménnyel végződött. Ezúttal is érdemes lesz figyelni Havertz-re, aki könnyen lehet, hogy a Bayernbe köt ki nyáron, hiszen az ifjú játékos már öt találatot számlál a sorozatban.

Bayer Leverkusen#germany-bayer_leverkusen#5
Fontos kiemelni, hogy a vendégeknél két kritikus kihagyó is lesz - Bender hat hétre kidőlt a Frankfurt elleni meccsen elszenvedett térdsérülése miatt, ahogy Kevin Volland sem bevethető még. Amiri viszont már szóhoz juthat, hiszen hétvégén is már a padon láthattuk újra. A hazaiaknál Helander biztosan nem lép pályára, a kulcsjátékosok közül még James Tavernier és Ryan Jack szerepeltetése is kérdéses.

Steven Gerrard csapata ugyan veretlen még otthon az idei EL-ben és a sorozat történetében amúgy is kiváló mutatókkal rendelkezik, de nem kizárt, hogy az erősebb kerettel rendelkező németektől kijózanító pofont kapnak. A kimenetelt viszont rizikósnak érezzük, így a Rangers utóbbi meccsei miatt felárazott over 2.5-et támadjuk inkább.

{"headTitle":"Glasgow Rangers-Bayer Leverkusen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2020-03-12 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Gólszám - Több, mint 2,5","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"tippmixpro"}]}
[3284789] 2020-03-12 21:00:00 Rangers - Bayer Leverkusenx;