Bajnokok Ligája

Pocsék formában a Liverpool, a Rangers ellen sem mehet biztosra

Szigetországi rangadót rendeznek a Bajnokok Ligájában, mi pedig egy duplázót állítottunk össze.

Két kör alapján az egyik legizgalmasabb csoportnak ígérkezik az A-jelű, ahol a Liverpool-Rangers találkozó mellett az Ajax a Napolit fogadja. Miután jelenleg az olaszok vezetik két győzelemmel a kvartettet, a Liverpoolnak muszáj lenne legyőznie a skótokat, akik egyelőre nem tudják magukat hozni a BL-be. A bukik nem is veszik komolyan a Rangerst, alig fizet valamit a hazai siker.

4010125

Látva a Liverpool jelenlegi szezonját, kissé meg is lepődhetünk, hogy ennyire lesajnálják a bukmékerek a skótokat. A Vörösök a hétvégén ismét megbotlottak a Brighton ellen hazai pályán, miután hiába vezettek a déliek két góllal, Firmino vezetésével fordítottak a hazaiak, mégis elmaradt a három pont. Ez az újabb blama pedig már 11 (!) egységes hátrányba hozta Jürgen Klopp együttesét a bajnokságban, míg a BL-start sem egy diadalmenet egyelőre. Az első meccsen négy gólt kapva mehettek haza Nápolyból, míg az Ajax ellen egy kínkeserves győzelmet sikerült begyűjteniük hazai pályán. Utóbb legalább a játék emlékeztetett arra, amit a Liverpooltól elvár az ember, de a rengeteg kihagyott helyzet és az instabil védelem továbbra is kulcsprobléma a Vörösöknél.

A Rangers is felemás szezonstarton van túl. Bár a BL-selejtezőt sikerrel megvívta a csapat és bravúrral felverekedte magát a főtáblára a tavalyi EL-döntős, a két csoportmeccs során 0-7-es gólarányt sikerült begyűjteniük. Emellett pedig az Old Firm is egy 4-0-ás vereséget hozott, így szeptemberben jónéhány nagy pofon jött szembe. Legutóbbi két meccsen azonban már elkezdett kilábalni a csapat, így legalább sikerült hellyel-közzel rendezni a sorokat.

Hiányzók mindkét oldalon lesznek bőven, de ilyen szempontból talán Klopp lehet jobb helyzetben, miután bőven pihentetett a Brighton ellen. 

Luis Diaz, Harvey Elliott, Diogo Jota és Darwin Nunez sem kezdett, így hárman közülük nyugodtan kezdhetnek. Hiányzik viszont Konaté, Andrew Robertson, Naby Keita, Oxlade-Chamberlain, Calvin Ramsay, Curtis Jones, közülük inkább a Robertson, Konaté duó lehet az érzékeny veszteség, habár Tsimikas jól helyettesíti a skótot.

A vendégeknél James Sands eltiltását tölti, John Souttar, Jon McLaughlin nem bevethető, rajtuk kívül pedig hosszú sérültlista van, de ők kevésbé meghatározó játékosok. 



>>>Vadiúj fogadóiroda a Hathármon! Markold fel a 120 EUR kezdőbónuszt<<<


Mire fogadjunk?

Még sosem találkozott a két fél egymás ellen, így egy pikáns angol-skót párharcot várunk. A Rangers biztos, hogy kettőzött erővel próbálja majd tartani magát, látva a hazaiak formáját nem tűnik reménytelen küldetésnek. Miután már arra is elég korrekt szorzót kapunk, hogy nem kapnak ki a skótok három góllal, így ilyen előjelek mellett ezt a tippet behúzzuk. A Liverpool az összes tétmeccsét figyelembe véve összesen bő 110 (!) percet volt mindössze előnyben, ebből 87 percet a Bournemouth ellen. Még kétgólos hazai sikernél is tudnánk profitálni, így bízunk ebben a tippben.

{"headTitle":"Liverpool - Rangers","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-10-04 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Rangers +2.5","odds":"1.70","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"bankonbet"}]}
[4010125] 2022-10-04 21:00:00 Liverpool - Rangersx;