Spanyol foci

Sergio Ramos megvédte a barcásokat

A közelgő válogatott mérkőzés előtt a spanyolok hátvédje kiállt a rivális csapat játékosai mellett.

A spanyol válogatott kerete
Kapusok: Pepe Reina (Napoli), David de Gea (Manchester United), Kepa Arrizabalaga (Athletic Bilbao)
Védők: Nacho, Sergio Ramos, Dani Carvajal Real Madrid), Cesar Azpilicueta (Chelsea), Nacho Monreal (Arsenal), Gerard Pique, Jordi Alba (Barcelona), Marc Bartra (Borussia Dortmund)
Középpályások: Sergio Busquets, Andres Iniesta (Barcelona), Saul Niguez, Koke (Atletico Madrid), Isco, Marco Asensio (Real Madrid), Thiago Alcantara (Bayern Munich), David Silva (Manchester City), Suso (AC Milan)
Támadók: Vitolo (Sevilla), Alvaro Morata, Pedro (Chelsea), Iago Aspas (Celta Vigo), Gerard Deulofeu (Barcelona), David Villa (New York City FC)

Fontos mérkőzésre, amolyan csoportdöntőre kerül sor szombaton Spanyolország és Olaszország között a világbajnoki selejtezők G-csoportjában. Itáliában remiztek a felek, a maradék öt meccsüket pedig megnyerték, így minden bizonnyal Madridban dől majd el, hogy a spanyol vagy az olasz válogatott jut-e ki egyenes ágon a 2018-as világbajnokságra.

A tét nagysága érdekében pedig Sergio Ramos, a Real Madrid hátvédje kérte meg az olykor saját játékosait is fütyülő szurkolókat, ne bántsák a Barcelona futballistáit a találkozó alatt.

Fotó: Squawka

"Attól függetlenül, hogy Piquéről vagy valaki másról van szó, szeretném kérni, hogy mindenki támogassa a válogatott tagjait. Nagyon nehéz és fontos mérkőzés előtt állunk, szeretnénk csak erre koncentrálni és a szurkolóinkat magunk mögött tudni" - mondta a Blancók hátvédje. Ramos Marcának adott interjújában azt is elárulta, igencsak meglepte, hogy a 35 éves David Villa több, mint három év után válogatott behívót kapott, de mivel egy sikeréhes és jó formában lévő játékosról van szó, ez teljesen érthető.

David Villa az utolsó 11 bajnokiján 11 gólt szerzett a New York Cityben.

Ramoséknak tehát saját kezükben van a sorsuk, ám olyan nagy bajt számukra egy döntetlen sem jelentene, hiszen gólkülönbségük néggyel jobb, mint az olaszoknak. A fogadóirodák szerint a helyzet egyértelmű, a spanyolok simán favoritja a találkozónak.

   
Spanyolország Döntetlen Olaszország
1.80 3.30 4.50
[2059469] 2017-09-02 20:45:00 Spanyolország - Olaszországx;