Átigazolás

Diego Costát az sem érdekli, hogy nem játszhat fél évig

A Chelsea spanyol támadójáért egyedül az Atlético Madrid jelentkezett. Már Kínában sem kell.

Nem állnak sorban a kérők Diego Costáért, a Chelsea támadójáért. Noha Antonio Conte, a londoniak szakvezetője korábban elmondta, nem számol Costával, egyelőre nem talált magának új csapatot a spanyol támadó. Ez persze nem csoda, hiszen egyelőre egyetlen klub jelentkezett csak a 28 éves játékosért.

Mint arról a goal.com beszámolt, egyedül az Atlético Madridtól érkezett hivatalos megkeresés egykori támadójukat illetően, méghozzá 40 millió euróért. Apró szépséghiba, hogy a madridiak jelenleg eltiltásukat töltik, így noha igazolhatnak játékost, január végéig nem nevezhetnek új embert egyetlen mérkőzésre sem.

Korábban szó volt egyébként a kínai Tianjin Quanjian csapatáról is, ám ők visszavonták a 76 millió fontos ajánlatukat a kínai ligában bekövetkezett, adóügyeket érintő változások miatt.

Costa korábban négy évig futballozott az Atléticónál, mielőtt 2014-ben a Chelsea-t választotta. A Matracosokkal bajnok, kupagyőztes lett és BL-döntőt is játszott.

Hamarosan tehát eldől Diego Costa sorsa, mindenesetre nagyon furcsa fordulat lenne, ha végül tényleg csak az edzéseken számíthatna rá fél évig Diego Simeone .

A fogadóirodáknál egyelőre nem lehet fogadni Costa átigazolására, a    pedig nem kínál szorzót a spanyol bajnoki címre.