Átigazolás

Nem hajlandó edzeni a Chelsea sztárja

  • varin

Diego Costa meghosszabbította szabadságát és Londonba már egyáltalán nem is akar visszatérni.

Egyelőre még nem oldódott meg Diego Costa ügye, akit bár szerződés köt a Chelsea együtteséhez, Antonio Conte korábban SMS-ben közölte vele, kereshet magának új klubot, ugyanis nem számít a szolgálataira. Noha a szándék egyértelmű, a spanyol támadó egyelőre nem talált magának új csapatot, a Chelsea ugyanis bőségesen megkéri az árát.

A londoni gárda hétfőn megkezdte a felkészülést a szezonra, ám Diego Costa nem jelentkezett edzésre a Stamford Bridge-en. Ez a londoni klub engedélyével történt, ám a hírek szerint Costa nem is óhajt többé belépni a csapat öltözőjébe és addig Brazíliában marad, amíg meg nem oldódik az ügye.

A 28 éves játékos többször is hangot adott vágyának, mely szerint szeretne visszatérni az Atlético Madridhoz, a szándék pedig viszonzásra talált, hiszen Diego Simeone is örömmel látná a balhés játékost keretében. Costának a hírek szerint még az sem okoz gondot, hogy csak januártól léphet pályára Madridban, hiszen vállalja, hogy vagy fél évig csak edzeni fog vagy pedig januárig a Besiktashoz szerződik, hogy játékban legyen. A problémát Costa ára jelenti, hiszen az Atlético 26 millió fontos ajánlata a közelében sem volt a Chelsea vágyának, így az egyeztetések folytatódhatnak.

Antonio Conte legénysége jövő héten hétfőn kel útra előbb egy kínai, majd egy szingapúri kirándulásra, ahol  megküzdenek többek között az Interrel és a Bayern Münchennel is, így vélhetően a következő napokban választ kaptunk Costa jövőhét illetően.

A bukmékerek egyelőre nem kínálnak szorzót a Chelsea előszezon mérkőzéseire, de amint ez megváltozik, rögtön publikáljuk a     számait.