Átigazolás

Vége az egyeztetéseknek, eldőlt Diego Costa jövője

megosztom

Visszatér Spanyolországba az Antonio Conte által mellőzött balhés támadó, Diego Costa.

Három hónapnyi egyezkedés és tárgyalás után az AS információi szerint végre megszületett a megállapodás Diego Costa ügyében, a Chelsea játékosa 60 millió euró ellenében igazol Londonból az Atlético Madridhoz.

A spanyol lap csütörtöki számában arról ír, Costa orvosi vizsgálatokra érkezik a napokban Madridba, ha pedig ott mindent rendben találnak az Atléti csapatorvosai, a bejelentés is megtörténik a klubváltásról.

Problémát jelenthet azonban, hogy Diego Costa június 11-e óta nem lépett pályára tétmérkőzésen, ráadásul az Atlético eltiltása okán erre januárig nem is kerülhet sor, vagyis hét hónap után játszik majd 2018 elején ismét a balhés előéletű gólvágó.

Noha Diego Costa igen jó szezont zárt a Chelsea-nél - 42 meccsen 22 gólt szerzett -, Antonio Conte nyáron SMS-ben közölte vele, hogy nem számít rá a továbbiakban a csapatnál, keressen magának új együttest. Nagy kérdés, hogy egy ilyen passzív félév után képes lesz-e magára találni ott, ahol igazán nagy nevet szerzett magának.

A Chelsea a sikeres szerdai kupameccset követően hétvégén a Stoke City vendége lesz. A Kékeknek tavaly oda-vissza sikerült legyőzniük a Cityt, erre pedig most 1.60-as szorzóval fogadhatunk a -n.

[2522800] 2017-09-23 16:00:00 Stoke City - Chelseax;
megosztom