Premier League

Diego Costa megint paraszt volt, mégis megúszhatja

  • ivan

A Chelsea spanyol támadója a Manchester City elleni rangadón újfent bebizonyította, hogy nem tartozik a tiszta játékosok közé.

Óriási lépést tett a bajnoki cím felé szerda este a Chelsea gárdája, hiszen Antonio Conte Eden Hazard duplájának köszönhetően 2-1-es győzelmet aratott a Manchester City felett, ezzel pedig végleg kipöckölte Pep Guardiola csapatát a bajnoki versenyfutásból. Bár a Tottenham egyelőre még tartja lépést a londoni kékekkel, a hétpontos fór a vége előtt nyolc fordulóval elég megnyugtatónak tűnik.

A Chelsea kényelmes helyzetébe azonban belerondíthat, ha Diego Costát elmeszeli az angol szövetség (FA). A londoniak spanyol-brazil támadója szerda este ismét alkotott, ezúttal a belga válogatott Vincent Kompany sínylette meg alattomosságát.

A vicc az egészben, hogy a meccset dirigáló Mike Dean úgy nem adott semmit az esetre, hogy az egész az orra előtt történt. Ez persze nem jelenti azt, hogy Costa megússza az esetet, a videófelvételek alapján az FA még eltilthatja a játékost, ám mivel a mérkőzés jegyzőkönyvébe nem került bele az eset, az a valószínűbb forgatókönyv, hogy Costa tette ezúttal is büntetlenül marad.

[2252489] 2017-04-05 21:00:00 Chelsea - Manchester Cityx;
209498