Átigazolás

Milánóba szerződik Cristiano Ronaldo utódja

  • varin

André Silvát honfitársa, CR7 is szívesen látta volna a Real Madridnál, ám ő a Milanhoz ír alá napokon belül.

André Silva szenzációs játékos és egyáltalán nem csak a góljai miatt. Úgy hiszem, jó kezekben lesz a portugál válogatott akkor is, ha én visszavonulok!

A fent említett kampányszöveg nem kisebb játékostól, mint Cristiano Ronaldótól származik, aki bár szerette volna honfitársát a Real Madridnál tudni, úgy tűnik, a Porto 21 éves csodagyereke kissé keletebbre, Olaszországba költözik, méghozzá a hatalmas terveket szövögető AC Milan játékosa lesz.

Fotó: TalkSport

Egybehangzó olasz lapértesülések szerint ugyanis a portugál csapat rábólintott a Rossonerik 38 millió eurós ajánlatára, majd a hétfői orvosi vizsgálat után már szignózhatja is az öt évre szóló szerződését a milánói gárdával.

Silvának kitűnő szezonja volt, hiszen 44 mérkőzésen 21 gólt lőtt és 8 gólpasszt adott a Portónál, ráadásul a luzitán nemzeti csapatban is bemutatkozott, méghozzá nem is akárhogyan. Az Európa-bajnokságot követően kapott Silva először meghívót a csapatba, a nyolc mérkőzésen pedig hét gólt szerzett és három gólpasszt is adott, ráadásul csapata minden tétmérkőzésén pályára lépett. A március 25-ei, magyarok elleni 3-0-ra megnyert találkozón is 67 perc alatt gólt lőtt, valamint kiosztott egy gólpasszt.

A jobboldali támadó a Milan negyedik nyári érkezője lehet, korábban a csapat már elköltött 44 millió eurót a Mateo Musacchio, Ricardo Rodríguez, Franck Kessié trióra.

Melyik csapat nyeri az olasz bajnokságot?
Juventus 1.57
Napoli 7.00
Roma 9.00
Inter Milan 9.00
AC Milan 11.00