NB I

Három játékost máris elküldtek Gyirmótról

  • ivan

Hétvégi vereségével kiesett az NB I-ből a Gyirmót, a kisalföldieknél pedig máris elkezdődött a csapat szétesése.

Fotó: gyirmotfc.hu

Bár hősiesen küzdött, végül egy hajrágóllal elbukott a Bozsik Stadionban a Gyirmót szombaton, így Urbányi István együttese egy szezon után visszatér az NB II-be. A gyirmótiak nyomban megkezdték az újratervezést, a kispesti mérkőzés után a vezetőedző közölte, 99 százalék, hogy távozik a klubtól, csütörtökön pedig három idegenlégiós játékossal bontottak szerződést.

"A Gyirmót FC Győr sportszervezete, közös megegyezéssel szerződést bontott három játékosával. Antonov, Bebeto és Tanchyk a téli átigazolási szezonban érkeztek Gyirmótra, azzal a céllal, hogy segítsenek a csapatnak az élvonalban maradásban. A csapatunk azonban az elmúlt hétvégén elvesztette az NB I -es tagságát és így ezeknek a külföldi labdarúgóknak a szerepeltetése indokolatlanná vált" - olvasható a gyirmotfc.hu-n található közleményben.

A Gyirmótnál tehát megindult a pozicionálás, ami csak nehezíti az amúgy sem könnyű helyzetet, hiszen kiesés ide vagy oda, négy fordulót még le kell játszani a bajnokságból.

A hétvégén a kisalföldiek azt a Diósgyőrt látják vendégül, amely Bódog Tamás irányításával új erőre kapott, a legutóbbi öt fordulóban pedig 10 pontot szerzett.

[2295580] 2017-05-06 18:00:00 Gyirmót - Diósgyőrx;